Burin Boats, Fred Bobek , Honda outbord

Podjetji Burin Boats in Fred Bobek Podjetji Burin Boats in Fred Bobek združili moči v 260 m2 velikem razstavnem salonu.

Iščete odličen gumenjak z aluminijastim dnom? Morda kar najbolj iskanega na trgu? Izbor najhitreje rastoče znamke Highfield, ki jo odlikuje izjemna kakovost in garancija do 10 let, je pravi izbor.

Burin Boats, Fred Bobek , Honda outbord

K temu zagotovo pripomore bogat izbor njihovih modelov za vse ciljne skupine. Da bi bili pripravljeni na popolne užitke na vodi, boste potrebovali še zanesljiv zunajkrmni pogon. Številni preverjeni uporabniki že prisegajo na Hondo, blagovno znamko, ki velja za najinovativnejšega in najštevilnejšega proizvajalca tovrstnih motorjev na svetu. Prav Honda pa je tudi edini proizvajalec na svetu, ki vam ponuja 5-letno garancijo. Da bi bila vaša nakupna odločitev lažja, so v distribucijskih podjetjih Burin Boats, d. o. o., in Fred

Bobek, d. o. o., združili moči. Prav vse produkte boste sredi meseca maja namreč lahko v živo preverili v njihovem novem salonu na Leskovškovi ulici 12 v Ljubljani. Resnično izjemen in stilsko dovršen razstavni salon bo deloval na 260 m2 površine, pričakujejo vas izkušeni svetovalci, ponudbo pa bo dodatno dopolnjevalo še zastopstvo jadrnic Beneteau in trimaranov Neel, rezervnih delov Selden, rešilne opreme Baltic in električnih motorjev Epropulsion.

Več o salonu bomo pisali v prihodnjih številkah, nam je pa že sedaj uspelo pridobiti nekaj idejnih zasnov. Vabljeni!