Beneteau Cup virtual regata

Preveri svoje skiperske sposobnosti in se dokaži na virtualni regati Beneteau Cup.

Dva meseca brez krmila v roki. Da ne bodo izpuhteli občutki za trimanje jadra in obračanje krmila, te Beneteau vabi, da se udeležiš virtualne regate.

Virtualna regata se bo začela 21. maja 2020 ob 12.00 (UTC) na virtualni platformi. Vsi tekmovalci bodo tekmovali na novi jadrnici Oceanis 40.1. Regata bo dolga 500 nmi in bo potekala okrog Balearskih otokov. Start in cilj bosta pred virtualnim pristaniščem Ginesta v Španiji.

Virtualna regata Beneteau Cup je brezplačna strateška igra in je v zadnjih letih zelo pogosta spremljevalna aktivnost pri organizatorjih velikih regat. Vsak tekmovalec mora izbrati najboljšo pot plovbe, se prilagoditi vremenu in iztisniti največ iz svoje jadrnice. Igra je izjemen način, da svojo strast do jadranja delite z drugimi.

Beneteau Cup virtual regata

Nagrade

Beneteau bo poskrbel tudi za nagrade. Najboljši virtualni jadralec bo prejel pravi, ne virtualni, SUP Beneteau, drugi SUP Beneteau pa bodo izžrebali nagrajenca med prvimi 1000 plovili na cilju virtualne regate.

Prijave

Na regato se lahko že prijavite. Prijave potekajo preko povezave: Prijavi se na regato. Če želite regato odpluti na svojem mobilnem telefonu, si lahko naložite aplikacijo, ki je na voljo tako za android kot apple naprave.

Dodatne informacije o regati so dosegljive na tej povezavi: Beneteau virtualna regata.

Več informacij o plovilu Beneteau Oceanis 40.1 na tej povezavi.