Grand, Moto-Nautika

Navtični sejem v Biogradu bo drugi teden odprl svoja vrata že 22. leto zapored.

Mednarodna razstava navtike, ostaja s svojo dolgoletno tradicijo in predstavlja pomembno priložnost za pregled aktualne navtične ponudbe v regiji, ponuja atraktivne predstavitve novih navtičnih dosežkov na Jadranu in za mnoge obiskovalce pomeni priložnost za zadnji preizkus plovila pred odločitvijo o nakupu.

Med letošnjimi razstavljalci bo kljub razmeram zaradi COVID-a 19, ponovno razstavljalo tudi podjetje iz štajerskega dela Slovenije - Moto Nautika, ki se bo predstavila z gumenjaki kanadskega proizvajalca GRAND in italijansko eleganco plastičnih plovil in gumenjakov RANIERI. Prireditev ostaja zvesta svoji dosedanji lokaciji in bo potekala v dneh med 21. in 25. oktobrom 2020, na kopnih in morskih razstavnih površinah Marine Kornati.

Plovil pa ne bodo razstavljali samo na kopnem - ampak tudi na vodi kjer bodo možna testiranja z gumenjaki GRAND in plovili Ranieri International.

S katerimi plovili se bo mogoče zapeljati na testno vožnjo iz Marine Kornati v Biogradu?

GRAND Golden Line G850 z izvenkrmnim motorjem YAMAHA 300

Grand, Moto-Nautika

Izjemna plovnost in ogromen rezervoar (300l) ter ogromno število dodatnih elementov, naredijo gumenjak G850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja. G850 je v celoti izdelan v Orca Hypalon materialu. Priporočen motor – 300 konjskih moči – z lahkoto poganja katerokoli dovoljeno obremenitev.

Poleg pestre opreme, ki jo čoln vsebuje v standardni izvedenki, ponuja Grand še raznolike možnosti dodatne opreme, ki se dodaja po željah in potrebah kupca. Če želite dovolj veliko ležalno površino, se v sprednjem delu dodatno vstavi ležalna ploščad, ki omogoča sproščeno ležanje potnikov, enako kot tudi v zadnjem delu. Primeren za zahtevnejše kupce, saj gre za RIB gumenjak s sodobnim videzom, večjo nosilnostjo in ostalimi izjemnimi zmogljivostmi.

Golden Line G850 je plovilo za vse, ki želijo atraktiven, edinstven in moderen dizajn in ki iščejo sodoben dizajn ter vrhunsko raven ergonomije.

RANIERI NEXT 240SH z izvenkrmnim motorjem YAMAHA 300

Grand, Moto-Nautika

Ustvarjen za en ali dva motorja, Next 240 SH združuje najboljše stilske prednosti obeh predhodnikov in reinterpretira njuno obliko v krajši različici, zaradi česar smo prepričani, da bo čoln izredno dostopen Next model, tudi finančno gledano.

Že na prvi pogled so vidne značilne karakteristike Ranieru International: odlična postavitev v kokpitu, velika ploščad za sončenje in prostorna kabina z ločenim toaletnim delom. Pri tej dolžini so še kako koristne izkušnje ladjedelnice, ki so si jih izdelovalci nabrali pri Atlantis seriji, ki je pravzaprav najbolje prodajan model tega segmenta.

Mizica na zadnjem delu se hitro pospravi s pomočjo zložljive klopi na strani. Dva ločena sedeža sta na voljo za voznika in sovoznika, armaturna plošča pa se primerja z večjimi modeli. Kabina z dvojno posteljo se lahko pretvori v jedilni kot.

GRAND Golden Line G580 z izvenkrmnim motorjem YAMAHA 115

Grand, Moto-Nautika

Sposobnost nenehne inovativnosti in prilagoditvi produkcijskega procesa je GRAND z vključevanjem najnaprednejših inženirskih in oblikovalskih procesov, ne le dvignil ampak zagotovil da je GRAND Golden Line G580 eden izmed najboljših sodobnih izdelanih gumenjakov na trgu.

5,80m dolg gumenjak odraža izredna plovnost, brezkompromisna zanesljivost, zmogljivost in varnost. Zaradi svoje večje dolžine čoln ponuja še več prostora kot njegov manjši »brat« G500. Za izdelavo se skriva zahteven, dolgotrajen in ročno ustvarjen proizvodni proces, ki se lahko zoperstavi tudi najtežjim vremenskim pogojem. Temu ne oporekajo visokokakovostni materiali, med katerimi boste imeli izbiro že v prvem koraku vašega nakupa. G580 je tako na voljo v PVC-ju, ki je še dodatno ojačan z MIRASOL ali HEYTEX vlakni, ki bodo zagotovili neverjetno vzdržljivost in odpornost na praske.

Za rezervacijo testiranja plovila kontaktirajte:

EMAIL: info@moto-nautika.com

TELEFON: 00386(0)41 739 818 - Lea