Podjetje Moto-Nautika, iz Miklavža pri Mariboru je pripravilo posebno akcijo s katero se do novega leta predstavlja z največjo odprodajo v zadnjih letih – z več kot 100 novimi plovili na zalogi.

Na več kot 3000 m2 prodajnega salona, ki je le par minutk oddaljen iz avtocestnega izvoza Maribor center, lahko v celotnem repertoarju, kupec izbira med plovili dolgim od 2,1 metra, in vse do 7,8 metrov. Ob nakupu je velika možnost različne dodatne opreme, ki jo proizvajalec (GRAND ali Ranieri) ponuja, ter izbira vrste materiala iz katerega je vaše plovilo narejeno (PVC ali Hypalon Orca).

V prodajni paleti nam podjetje MOTO-NAUTIKA razkriva, da je pri plovilih izjemno pomembna namembnost, zato že v začetku lahko izbirate pri svoji odločitvi in izbirate med čolnom z mehkim dnom, napihljivim dnom , trdim dnom (RIB) ali celo med plastičnimi čolni.

Možnost je tudi nakupa plovila na ključ – kajti zaradi 360° svetovanja in izbire, ki jo ekipa z 20 letnimi izkušnji v Moto Nautiki ponuja, lahko na istem mestu opremite svoje plovilo z zunajkrmnim motorjem in vso dodatno opremo ki jo za registracijo in nepozabno vožnjo na morju tudi potrebujete.

Izkušnja ob obisku je zagotovo izjemna, ki pa jo lahko tudi predhodno doživite s 3D vizualizacijo, kjer se lahko virtualno sprehodite po enem izmed največjih salonov v tem delu Evrope. Vse in še več o tem poiščete s klikom na – www.moto-nautika.com