Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

V torek je prišlo do hujše pomorske nesreče na področju Luške uprave Senj. Trčili sta potniška ladja in privatno plovilo.

Pomorska nezgoda se je zgodila okrog 10.30 ure. Med plovbo iz zaliva Zavratnica pri Jablancu, sta trčili dve plovili. Potniška ladja Eros, ki v dolžino meri 24 m in je na krovu prevažala 92 potnikov, na 6,15 m dolgem privatnem plovilu pa se je prevažalo šest nemških državljanov. V trku so tri osebe na gliserju utrpele težje telesne poškodbe, trije pa lažje. Na kraj nesreče je nemudoma odplulo plovilo Luške kapitanije Senj.

Pri reševanju poškodovanih oseb in plovila je pomagala posadka potniške ladje Eros. Poškodovane osebe so vkrcali na krov ladje in jih odpeljali v luko Jablanac, kjer jih je v oskrbo prevzela ekipa hitre medicinske pomoči.

Prav tako so člani posadke poskrbeli za poškodovano plovilo čarterskega podjetja, ki je utrpelo večje poškodbe in ni bilo več primerno za plovbo. Vanj je začela vdirati voda, a so ga k sreči pravočasno rešili pred potopitvijo in privlekli do luke Jablanac.

Vzroki nesreče še niso jasni, po predvidevanjih pa gre za človeško napako.

Komentarji