Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

V sredo se je zgodila huda pomorska nesreča v pristanišču v Barceloni. Potniška ladja je trčila v tovorno dvigalo v pristanišču, ga prevrnila in povzročila požar.

Potniška ladja in trajekt Excellent, ki je v lasti italijanskega ladjarja Navi Veloci, vplula v pristanišče v Barceloni. Zaradi slabega vremena so izgubili kontrolo nad ladjo, ki je trčila v tovorno dvigalo. V času trka so bili na dvigalu kontejnerji z nevarnimi snovmi. Ko so treščili na tla je prišlo do vžiga in požar se je hitro razširil . Več deset gasilskih vozil je nemudoma prispelo na kraj nesreče in pričelo z gašenjem požara. Uspešno so ga pogasili v nekaj urah.

Med nesrečo se ni poškodoval nihče. Ne potniki na ladji, ne delavci v pristanišču.

Predstavnik ladjarja je po nesreči pojasnil, da se ladja ni uspela privezati v pristanišču, ker so v času pristajanja pihali močni vetrovi, dodatno pa je manever oteževal močan morski tok v pristanišču.

Komentarji