Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Susie Goodall - Golden Globe Race

Ladja Tian Fu, ki pluje pod zastavo Hong Konga je včeraj okrog 12.00 (UTC) ure priplula do lokacije, kjer se je prevrnila jadrnica angleške jadralke Susie Goodal.

Na lokaciji približno 2.000 nmi zahodno od rta Horn so se vremenske razmere nekoliko umirile. Še vedno je milo morje močno razburkano. Valovi so dosegali višine med 3 in 4 m. Posadka ladje je bila v stalnem radijskem kontaktu z jadralko. Dogovorili so se, da jo bodo rešili s pomočjo ladijskega dvigala in jo z njene povsem uničene jadrnice DHL Starlight, dvignili na krov ladje. Ker je ladja priplula na lokacijo dobro uro pred sončnim vzhodom, so se z jadralko dogovorili, da bodo z reševanjem pričeli takoj, ko se zdani.

Ob 15.14. uri (UTC) je Susie Goodall sporočila, da je že na ladji Tian Fu. Ko si bo spočila, se bo javila organizatorju regate in sporočila svoje vtise o nesrečnem dogodku in srečnem reševanju.

Kaj se je zgodilo jadralki, lahko preberete v članku: Jadralka ostala brez jambora in se prevrnila zahodno od rta Horn, reševanje v teku

O filmu o regati Global Golden Race lahko preberete v članku: Navtični film, ki si ga je vredno ogledati: The Mercy

Komentarji