Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Luka Dunat, Punat, Krk

V letošnjem letu so zgradili novo luko v Puntarski Dragi na otoku Krk.

Luka Dunat je novozgrajena luka na otoku Krk. Nahaja se na skrajnem severnem delu Puntarske Drage. Zgrajena sta dva nova pomola, v notranjosti pa je nameščen še manjši pontonski pomol. Luka je dobro zaščitena pred vsemi vetrovi. Južni valobran, ki je nameščen na pilotih, luko ščiti tudi pred valovi juga. V luko vplujemo med svetilnikom na glavi pomola (R Bl 3s 5m 1M) in zeleno lateralno oznako na desni strani. Globina je zgolj 1,9 m zato jadrnice težko vplujejo. V luki je dovolj prostora za 70 plovil do 12 m. Globina v južnem delu luke je 2-2,5 m v severnem delu zgolj 1 m. Večina privezov je primernih za plovila dolžine do 6 m. Privez na muring je možen tudi na zunanji, južni strani luškega valobrana, a ga odsvetujemo v primeru juga.

Luka je opremljena z električnimi priključki in vodo, ki so razporejeni po pomolih. V zahodnem delu je drča (slip) za spuščanje in dvigovanje plovil v morje in iz morja. Primerna je za plovila do 6 m. Drča je zaklenjena. Za uporabo se je potrebno predhodno dogovoriti. Cena uporabe znaša 100 HRK na operacijo (dvigovanje plovila ali spuščanje plovila).

Luka ima primerno velik parkirni prostor v bližini pa je več restavracij, plaža in žičnica za smučanje na vodi.

V luki je možen dolgotrajen in tranziten privez. Sezonski privez je med 1.5. in 30.9. Cena priveza znaša 1530 HRH * dolžina plovila. Izven sezone, od 1.10. do 30.4. cena priveza znaša 300 HRK * dolžina plovila. Za letni prevez je potrebno plačati sezonsko in izven sezonsko ceno skupaj, kar znese 1830 HRK * dolžina plovila. Za vodo in elektriko je potrebno doplačilo cena znaša 50 HRK na dan.

Več o luki na tej povezavi (kontaktni podatki, fotografije iz zraka,…).

Komentarji