Garmin Echomap Plus - BlueChart g3 - LakeVu g3

Garmin je posodobil kartografijo na napravah Echomap v kombinaciji s sonarjem in prikaze slik pridobljenih s pomočjo sonarja.

Garmin je svojim elektorskim kartam dodal novo kartografijo BlueChart g3 in LakeVu g3 navigacijskim napravam Echomap Plus v kombinaciji s sonarjem. Prvič v zgodovini je podjetje Garmin dodalo vsebine podjetja Navionics in s tem izboljšalo kartografijo v priobalnih in notranjih vodah. Novega sodelovanja bodo najbolj veseli uporabniki, ki ribarijo v omenjenih območjih.

Echomap Plus je eden izmed najbolje prodajanih produktov podjetja Garmin. »Zelo smo veseli, da smo lahko našo kartografijo nadgradili z vsebino Navionics in bomo lahko izboljšani produkt ponudili obstoječim in bodočim kupcem. Garmin g3 izdelki sedaj ponujajo najboljšo vsebino podjetja Garmin in podjetja Navionics. Sedaj so navtikom na voljo še bolj podrobne in še kakovostnejše elektronske karte,« je povedal Dan Bartel, podpredsednik prodaje za Garmin.

Kartografija nove generacije g3 (ng3) prikazuje podrobnosti posamezne izbrane točke, natančne globine, plimovanje, umetne grebene, podrobne karte marin in pristanišč. Lastniki naprav Garmin lahko uporabijo Garmin garancijo posodobitev kart za izvedbo brezplačne posodobitve obstoječe kartografije.