Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Grand G500

Grand Golden Line G500, bo že tretjo leto zapored eden izmed najbolj prodajanih modelov v najprestižnejši liniji proizvajalca gumenjakov GRAND. Čoln, ki zagotavlja super plovne lastnosti, večjo izbiro barvnih kombinacij in zavidljivo prostornost ter udobje. Na pogled zelo privlačen in hiter družinski čoln omogoča hitre premike do hitrosti nad 40 vozlov ali 75 km/h.

HITRA OSVEŽITEV SPOMINA

O gumenjaku smo pred časom že pisali in opravili predstavitev, vendar kljub temu nekaj osnovnih informacij, da malo osvežimo spomin.

Plastični del trupa ima globok V prerez, ki omogoča mirnejšo plovbo po valovitem morju, nekoliko povišan kalup pa učinkoviteje ščiti pred pršenjem. Patentirana HSH oblika dna omogoča izredno hitro izglisiranje in malo upora, torej pripomore k dobrim plovnim lastnostim in majhni porabi goriva.

Izbiramo lahko med Mirasol in Hypalon materialom, odvisno od zahtevnosti uporabe, pa tudi barve in sicer od belo-sive, svetlo-temno sive, kaki-sive, črno-sive, rdeče-sive, itd. Več kombinacij si lahko ogledate na spletni strani generalnega uvoznika MOTO-NAUTIKA, v posebnem konfiguratorju.

Povezava do konfiguratorja: http://marine.moto-nautika.com/golden-line-g500-2

Potniki se lahko udobno namestijo poleg krmarja in v prednjem delu čolna, ki pa ga z asimetrično polico lahko spremenimo tudi v udobno ležišče. Seveda pri Grandu niso pozabili na odlagališča za pijačo in bimini nadgradnjo, ki nas bo varovala pred pekočim soncem. Po vsej dolžini je veliko različnih držal, od kovinskih ograjic do jermenskih ročajev, kar je za varnost na hitrem čolnu izredno pomembno, poleg tega pa daje čolnu izredno kompakten in eleganten videz.

KAKO JE S PLOVBO V PRAKSI?

G500, opremljen z Yamahinim izvenkrmnim motorjem 80KM, bo zadostil vse potrebe, ki jih od takšnega čolna pričakujete. Zelo vodljiv je pri majhnih hitrostih, izglisira pa že v dobrih treh sekundah. Od tu naprej zelo hitro pospeši do 40 vozlov ali 75 km/h. Lahko rečemo, da manjši motor popolnoma zadošča za normalne potrebe, če pa želimo več športnega priganjanja ali ga potrebujemo za vleko športnih pripomočkov in smučarjev, pa je seveda primernejši močnejši motor. V zavojih je izredno vodljiv in tudi pri hitrem ostrem vijuganju se vijak ne zavrti v prazno. Skratka, gre za zelo prijeten in mehak čoln, na katerem nas voda ne bo tako hitro poškropila. K temu pripomorejo visoko privzdignjen premec in široki tubusi. Potniki se lahko udobno namestijo po vsem čolnu, za varnost pa skrbijo kompaktna držala.

KJE SI LAHKO GUMENJAK OGLEDAMO?

Kompakten in varen čoln, dobre plovne lastnosti, sodoben in eleganten videz ter kvalitetna izdelava so lastnosti, ki bodo zagotovo prepričale marsikaterega novodobnega kapetana, željnega hitrih premikov in preprostega rokovanja.

Pri generalnem uvozniku MOTO-NAUTIKA, so letos poskrbeli, da si lahko isto različico gumenjaka ogledate v več različnih barvnih kombinacijah! Da pa zagotovo ne kupujete mačka v žaklju, bo tudi letos priložnost najema plovila za daljše obdobje, kjer boste lahko skupaj z družino čoln tudi stestirali.

VEČ INFORMACIJ IN PRIDOBITEV PONUDBE

http://marine.moto-nautika.com/golden-line-g500-2
TEL: 00386(0)2 629 04 00
MOB: 00386(0)31 386 951
EMAIL: info@moto-nautika.com

Grand G500

Grand G500

Grand G500

Komentarji