Marion Boats - Bravo Yachting

Z letošnjim letom so v Sloveniji na voljo plovila priznanega proizvajalca Marion Boats.

Slovensko podjetje Bravo International (Bravo Yachting) z letošnjim letom ponuja novo blagovno znamko plovil Marion Boats. Plovila te blagovne znamke veljajo za izjemno kakovostna plovila, vrhunskih plovnih lastnosti z ugodno ceno. Marion Boats gradi plovila manjših dimenzij. Razpon seže od 4,30 m pa do največ 7,5 m. Njihova plovila so namenjena dnevnim križarjenjem, ribolovu, dnevnim izletom do odročnih plaž in krajša križarjenja. V proizvodnji so odprta plovila s centralno konzolo, bowriderji ter plovila s kabino. Skupno proizvajajo kar 26 modelov plovil.

Marion Boats - Bravo Yachting

Poglejmo si njihov proizvodni program

Linija OPEN

Linija Open so plovila z odprtim krovom, centralno ali stransko nameščeno konzolo, namenjena dnevnim izletom do bližnje plaže, ribolov ali vodne športe. Najmanjši predstavnik je 4,3 m dolgi odprt gliser s centralno konzolo. Za pogon bo zadostoval že motor z močjo 30 KM. Nekoliko večja sta modela 434 in 440, ki imata konzolo nameščeno na levi strani, največji, ki meri 6,05 m, omogoča namestitev motorja z močjo do 175 KM in je zelo luksuzno opremljen.

Linija DUO

V liniji Duo so izjemno zanimiva plovila, namenjena kupcem, ki vedo, kaj potrebujejo na vodi. Komandna konzola je pomaknjena na krmo plovila, zaradi česar je premčni del plovila večji in prostornejši. Že model 450 omogoča izjemno udobno namestitev petim osebam. Ker ima na premcu prostor za namestitev priročne mize, boste lahko na sidru v zalivu uživali tudi ob malici. Nekoliko večji brat je Duo 500. Gliser posebnih oblik omogoča udobno namestitev šestih oseb. Komandna konzola je nameščena v sredinski desni del plovila z zrcalno konzolo na levi. V premcu in na krmi omogoča namestitev štirih oseb.

Marion Boats - Bravo Yachting

Linija CABIN

Verjeli ali ne, pri Marionu proizvajajo plovilo, ki ima kabino za udobno namestitev dveh oseb in meri zgolj 4,5 m, kar boste pri tej dolžini plovila našli le redko. Če boste zapluli do priljubljenega zaliva in se bo dan prevesil v večer, vam ne bo treba pluti nazaj v marino. Dve osebi bosta brez težav prespali v kabini na plovilu. Za tiste, ki pa si želite nekoliko več udobja oziroma plujete z veččlansko posadko, pa so na voljo večja plovila s kabino. Dobrih 60 cm večji je Marion 565 Cabin, največji pa je 630 Cabin. Plovilo je izjemno elegantno oblikovano. Kabina je skrita pod premcem, na katerem je prostorna sončna ploščad. Če bi plovilo pogledali od daleč, bi bili prepričani, da na njem ni kabine.

Linija SUNDECK

Bravo Yachting Logo

Kot že samo ime pove, gre za plovila, ki imajo prostorno sončno ploščad. Namenjena so uživanju pod soncem, a skrivajo lepo presenečenje. Že najmanjši model v seriji Marion 560 pod sončno ploščadjo skriva prostorno kabino, v kateri se lahko namestijo dve odrasli osebi in dva otroka. Plovilo je izjemno primerno za mlade družine, ki si želijo popestriti svoj dopust in si lahko privoščijo tudi krajša križarjenja. Največji model v seriji je elegantni Marion 750. Pri dolžini 7,5 m lahko sprejme do osem oseb in nanj lahko namestimo motor z močjo 200 KM. Ker v širino meri 2,56 m, je na njem dovolj prostora za mornarski WC, umivalnik in hladilnik.

Linija PILOTHOUSE

V tej liniji je na voljo plovilo Marion 700 Pilothouse. To je večnamensko plovilo z zaprto kabino, tremi ležišči in prostorom za osemčlansko posadko. Modela se bodo najbolj razveselili ribiči, ki zaradi slabega vremena ne želijo prekiniti ribolova.

Med plovili Marion Boats bo vsakdo našel svoje idealno plovilo. Za pomoč pri izbiri se obrnite na uradnega zastopnika za plovila Marion Boats v Sloveniji, Bravo International, d. o. o., www.bravo-yachting.com/, 041 610 702. Številni modeli iz programa Marion Boats so na zalogi in si jih lahko ogledate v njihovih prostorih.