TechnoHull RIBS

Podjetje MannYacht s ponosom sporoča, da so postali ekskluzivni zastopnik za plovila TechnoHull.

Podjetje TECHNOHULL® je bilo ustanovljeno leta 2005. Svoje izdelke so najprej uspešno tržili na grškem območju, nato pa so se hitro razširili na trg celotnega Sredozemlja. Njihov sloves, da oblikujejo, razvijajo in izdelujejo luksuzne visokozmogljive gumenjake s trdim dnom (RIB – Rigid Inflatable Boats), se je hitro razširil po celotnem območju. Razlog za uspeh je bil stalen razvoj plovil, izjemne inženirske rešitve, najvišja kakovost izdelave in pozornost pri izvedbi vseh detajlov. Ker je celoten postopek izdelave plovila od oblikovanja do prodaje izveden v podjetju, so številne tehnične rešitve skrivnost, ki jo skrbno varujejo.

TechnoHull RIBS

Vsa njihova plovila imajo štiri lastnosti, ki so sinonim za blagovno znamko:

  • izjemne plovne sposobnosti,
  • varnost na plovilu,
  • izjemna učinkovitost in
  • plovba na dolgih razdaljah.

Vsi elementi plovil TechnoHull so izdelani v podjetju pod budnim nadzorom njihovih strokovnjakov. Vsako plovilo je v celoti izdelano posebej glede na želje in potrebe lastnika. Zanj so prilagojene dolžina, širina in oprema. Pri izdelavi so uporabljeni le najkakovostnejši materiali. Najkakovostnejši gel-coat na trgu, steklena vlakna so položena v več smereh in zagotavljajo izjemno trdnost. Vsi tubusi plovil so izdelani iz vrhunskega materiala za izdelavo tubusov ORCA PENEL FLIPPO 1670.

Pri gradnji trupa uporabljajo vakuumsko tehniko, ki zagotavlja zmanjšano težo plovila in izjemno trdnost. Številni deli so izdelani iz karbonskih vlaken, kar zagotavlja dodatno zmanjšanje teže. Celoten proces izdelave je voden po standardu ISO 9001:2008.

Več informacij o plovilih TechnoHull na:  www.mennyacht.com

Video: TechnoHull 999 med plovbo s hitrostjo 70 vozlov

 

TechnoHull RIBS