Marina Punat stalno skrbi, da so njihove storitve vrhunske kvalitete, bivanje pri njih pa prijetno, udobno in sproščujoče. Zato v marini stalno dodajajo nove vsebine, prenavljajo in redno vzdržujejo vse objekte. Poleg prenove lokala 9 Boforov, ki je bila zaključena že pred sezono, so sedaj odprte tudi nove, moderne in luksuzne sanitarije v severnem delu marine.

Novi sanitarni prostori predani v uporabo

V marini so pohiteli z deli in uspeli pred sezono odpreti nov sanitarni objekt, ki se  razteza na kar 700 m². Goste marine bo še posebej razveselilo dejstvo, da bodo eno celo toaletno krilo zavzele prostorne kopalnice. Načrtovana je tudi kopalnica za ljudi s posebnimi potrebami in kopalnica za otroke. V objektu je tudi samopostrežna pralnica perila, pralnica posode in tuš za hišne ljubljence. Na strehi so nameščeni zunanji tuši in prekrasna razgledna ploščad.
Novi sanitarni prostori bodo v poletnem času prijetno ohlajeni, v zimskem pa ogrevani s talnim gretjem.

Nova ponudba na plaži Medane

Tudi na plaži Medane dvigujemo nivo naših storitev. To sezono vas pričakuje na novo urejen beach-bar s še boljšo ponudbo svežih pijač in majhnih in hitrih prigrizkov. Poleg gostinskega objekta je tudi majhen bazen, ob katerem je mogoče uživati različno pijačo. Za otroke je zgrajeno otroško igrišče, veliki in mali obiskovalci pa se bodo lahko ogreli ob igranju odbojke na pesku.
Uporabnike Marina Club kartice spominjamo, da imajo še vnaprej omogočen brezplačen prevoz od marine do plaže, za najem ležalnika in senčnika pa ponujen 50 % popust.

Spa&Beauty QUEEN

Privoščite si različne nege, tudi ko ste na dopustu. V novem lepotnem salonu v hotelu Kanajt vam ponujajo različne nege obraza, rok in stopal. Ponudba bo z letošnjim letom na voljo skozi vse leto.
Za proste termine in rezervacije pokličite na številko telefona +385 (0)95 840 27 35.

Popust za odjavo priveza v poletnih mesecih

Ali veste, da si v poletnih mesecih lahko zagotovite dodatne ugodnosti?
Lastnikom plovil, ki uporabljajo letni privez v morju in ne vršijo gospodarske dejavnosti – čartiranja, bodo v marini odobrili 5 EUR/dan za odjavo priveza od 1. 7. do 31. 8. 2019.

Kako lahko izkoristite to ugodnost?

Osebno ali preko e-pošte najavite vsak odhod vašega plovila iz marine, ki bo v juliju in avgustu trajal več kot tri (3) dni.

Dodatne informacije na: https://www.marina-punat.hr/