Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Beneteau Flyer 6 Spacedeck

Novo plovilo iz francoske ladjedelnice Beneteau je Flyer 6 Spacedeck.

Flyer 6 Spacedeck je večnamensko plovilo za dnevne izlete po morju. Je najmanjši predstavnik serije Spacedeck in je od večjih bratov podedoval vse lastnosti, ki plovila te serije naredijo večnamenske, udobne in izjemno uporabne.

Flyer 6 je moderno plovilo s stilom. Je najmanjši dnevni gliser te serije, a ima vse, kar imajo večji modeli. Na voljo je v standardni izvedbi s sivim oblazinjenjem in dvignjeno krmarsko klopjo iz nerjavnega jekla, ali pa v izvedbi Elegance, ki ima ekskluzivno oblazinjenje in številne elemente v črni barvi, ki plovilo naredijo bolj elegantno.

Plovilo ima razširjen premec, zaradi česar je v prednjem delu veliko prostora za namestitev potnikov. Sedežne klopi so v obliki črke U, dodatna klop, na kateri se lahko namestita dve osebi, pa je na prednjem delu centralne komandne konzole. Vetrobransko steklo je veliko in daje krmarju dobro zaščito pred vetrom. Obdano je z okvirjem iz nerjavnega jekla, ki je hkrati tudi držalo. Prehodi med krmo in premcem so zato varni tudi med plovbo. Za namestitev krmarja sta na voljo dve možnosti. Odločite se lahko za višjo krmarsko klop, ki omogoča udobno plovbo stoje, ali pa za dva udobna oblazinjena sedeža. Oba sta nastavljiva po višini in imata dvižen prvi del sedala, kar daje dobro oporo med plovbo v stoječem položaju. Za sedežema je prostor za mizo, na krmi pa je še ena klop, na katero se lahko namestita dve osebi pri standardni različici plovila, ali pa tri osebe pri verziji Elegance. Plovilo v dolžino meri nekaj manj kot 6 m. Teža brez motorja znaša 1204 kg. Za pogon zadostuje motor z močjo okrog 100 KM, najmočnejši, ki ga lahko namestimo na plovilo, pa lahko razvije do 140 KM. Plovilo ima rezervoar za gorivo s prostornino 100 l in manjši rezervoar s prostornino 50 l za hranjenje sladke vode.

Več o plovilu na uradni spletni strani zastopnika plovil Beneteau za Slovenijo: As Boats d.o.o., www.as-boats.si, tel.: (02) 608 41 41.

Komentarji