Jobe, Moto-nautika

V sklopu največjega navtičnega sejma, ki je od 18. januarja 2020 potekal v nemškem mestu Düsseldorf, je nizozemski proizvajalec dodatne navtične opreme za vodne športe - JOBE SPORTS, organiziral druženje za vse evropske distributerje. Na Nizozemsko je letos odpotovala tudi ekipa iz slovenskega podjetja Moto-Nautika, ki je generalni uvoznik za JOBE za Slovenijo.

PREDSTAVITEV NOVE KOLEKCIJE

JOBE je v sklopu predtsavitve podjetja, predstavil tudi novosti za leto 2020. Kar je ključnega pomena za izpostaviti, je to, da so v novem katalogu spremenili kar 75% ponudbe. Prvič do zdaj so predstavili koncept "MIX and MATCH", kar pomeni, da so barvno in stilsko uskladili artikle iz različnih področij. Tako lahko kombinirate vodno tubo, smučke, wake ali jopič in se pri tem barvno uskladite z svojo družino ali svojimi prijatelji.

Jobe, Moto-nautika

Jobe, Moto-nautika

Jobe, Moto-nautika

YACHT INFINITY kolekcija

Veliko pozornosti je požela (predvsem na sejmu v Düsseldorfu), nova Yacht Infinity kolekcija, ki je namenjena lastnikom večjih plovil oziroma jaht. Pri JOBE so omenjeno linijo razvili sami in tako spet dokazali, da bomo v prihodnje deležni produktov z veliko žilico inovativnosti. Več podrobnosti in posamezne predstavitve o YACH INFINITY kolekciji, vam bomo predstavili v naslednji številki.