Zadnje iz eTrgovine

20.00€

Iz prve roke od slovenskega jadralca Jasmina Čauševića, ki je sam prejadral Atlantik, Pacifik…

Velenjski jadralec in popotnik Jasmin Čaušević je na svoji 5-letni solo plovbi od Poreča do Nove Kaledonije v Tihem oceanu in njegov cilj je obpluti svet na serijski jadrnici Bavaria 34. Jasmin Čaušević je za nekaj mesecev prekinil svoje jadranje in bo še nekaj tednov v Sloveniji ter bo z nami delil svoje izkušnje.

Jadralci imamo na morju veliko odgovornost. Pa ne samo za plovilo, temveč tudi za svoje življenje in življenje posadke, če si z njo delimo svojo jadrnico. Vsak jadralec v nekem trenutku začne čutiti, da ima vse potrebno znanje, je dober skiper, zna odlično jadrati, pozna motor svoje jadrnic »v dušo«, ampak treba je biti pripravljen tudi na nepredvidljive situacije. Ste pomislili na zdravje, zdravstveno zavarovanje, ladijsko lekarno, pripomočke za primere, ko vam zmanjka plina, vode, hrane…? Tudi kulinariko je treba obvladati, npr. kako ohraniti ribo svežo brez zamrzovalnika za celih 7 dni. Kako izkoristiti EPIRB, AIS, IridiumGO…? Ste jadrali že več dni in noči skupaj? Je res dovolj 500€ na mesec, da se odpravim na ocean?

Na takšna vprašanja pozna odgovore iz lastnih izkušenj in iz izkušenj preko pogovorov z drugimi jadralci slovenski jadralec Jasmin Čaušević, ki bo izvedel »aktivno predavanje« s sodelovanjem vseh udeležencev.

Po predavanju bo Jasmin Čaušević na voljo za jadralski klepet.

  • Datum: Torek, 3.3.2020
  • Ura: 18.00
  • Čas trajanja:  2 uri
  • Cena: 20,00 EUR
  • Omejitev udeležbe!
  • Lokacija: Cesta na Brdo 85, Ljubljana (Poslovna stavba Brdo - vhod iz zahodne strani pri travniku)
  • Zagotovljeno je brezplačno parkiranje.
Predavanje: Kako živeti na oceanu in priprava jadrnice

Zadnji video

Podjetje Fred Bobek, d. o. o., generalni uvoznik za Honda Marine širi svojo distribucijsko mrežo. Kot generalni zastopnik Honda Marine za Slovenijo, Hrvaško, Črno goro in Srbijo potrjuje svojo dominacijo na regionalnem tržišču zunajkrmnih motorjev.

Slovenija za podjetje predstavlja zelo zanimivo tržišče s številnimi prodajnimi mesti in servisi. S prevzemom zastopstva za slovenski trg se zavedajo svoje odgovornosti za izdelke Honda Marine pri slovenskih kupcih.

Prva predstavitev razširjenega področja zastopanja podjetja Fred Bobek, d. o. o. in Honda Marine bo na zagrebškem sejmu navtike, ki bo potekal med 19. in 23. februarjem tega leta. Podjetje se bo predstavilo v paviljonu št. 9. Poleg standarde ponudbe Hondinih zunajkrmnih motorjev bodo na sejmu prikazali tudi gumenjake Marlin, vgradne motorje Hyundai in zunajkrmne dizelske motorje Oxe.

Več o motorjih Honda na Honda Marine.

Komentarji