Kawasaki STX 160

Kawasaki je predstavil popolnoma prenovljen model dvosedežnega vodnega skuterja z oznako STX 160.

Novi STX 160 je pripravljen na novo obdobje. Kljub temu da se je predhodni model uspešno prodajal vrsto let, so ga močno prenovili, da bo kos tržnim zahtevam tudi v prihodnjih letih. Tudi v prenovljeni obliki ni izgubil svojih izjemnih lastnosti. Le številne so mu dodane.

Nova oblika zagotavlja še bolj udobno plovbo. Nadgrajena dodatna oprema, plovne lastnosti in hitro odzivanje med manevriranjem pa so ostale enako vrhunske lastnosti kot pri predhodniku.

Zaradi prenove oblike se je povečal volumen plovila. Izkoristili so ga za povečanje rezervoarja goriva z 62 na 78 litrov, kar je največ v razredu. Skupaj z odličnimi karakteristikami motorja zagotavlja izjemno dolg doseg in je pripravljen tudi za daljše izlete.

Kawasaki STX 160

Na komandno konzolo so namestili nov digitalni zaslon z veliko svetilnostjo. Merilec hitrosti in obratomer sta nameščena v sredini. Na zaslonu se lahko prikazujejo različni podatki, od trenutne porabe goriva, števila ur plovbe, zunanje temperature do zgodovine najvišjih hitrosti in še bi lahko naštevali.

Novo oblikovani sedeži in več prostora za noge zagotavljajo več udobja med plovbo.

Tehnični podatki:

  • Mere: 3,15 m x 1,18 m x 1,15 m
  • Rezervoar goriva: 78 l
  • Moč motorja: 160 KM
  • Teža: 383 kg