Suzuki DF90AWQH Cargo

Izdelovalec zunajkrmnih motorjev Suzuki je predstavil svojo novo serijo zunajkrmnih motorjev z imenom Cargo.

Serija Cargo je namenjena profesionalni uporabi. Prvi motor iz serije ima oznako DF90AWQH in razvije 66,2 kW oziroma 90 KM. Od drugih motorjev se bo razlikoval že po videzu. Na straneh bo imel pod logotipom Suzuki prepoznavno rdečo črto, na hrbtni strani pa prepoznaven napis Cargo obrobljen z rdečo.

Po čem se bo razlikoval od standardnih motorjev

Motorji iz serije Cargo bodo imeli povečan navor in bo nanje možno namestiti propelerje z večjim naklonom (pitch). Zmanjšane so vibracije in optimirana je poraba goriva. Imeli bodo izboljšano zaščito pred zamašitvijo hladilnega sistema z algami in dodatno zaščito pred korozijo. Prilagojen bo tudi sistem polnjenja baterij, ki bo učinkovit že pri delovanju motorja v prostem teku.

Motor bo imel dvostopenjsko redukcijo obratov. Na prvi stopnji bo razmerje znašalo 1,24, na drugi pa 2,08. Skupno razmerje bo 2,59 : 1.

Motor bo prvi Suzukijev motor s plinskim blažilnikom za dvigovanje in spuščanje noge motorja. Omogočal bo dvig motorja z uporabo minimalne moči.

Motor je izjemno robusten. Namenjen je bolj zahtevni uporabi in tistim, ki letno opravite veliko število ur plovbe. Zelo priljubljen bo pri vseh, ki radi lovijo ribe, in tistih, ki opravljajo svoje delo na morju in potrebujejo zanesljiv in vzdržljiv motor.

Več o zunajkrmnih motorjih Suzuki pri uradnem zastopniku za Slovenijo As-Boats d.o.o., tel: +386 2 608 41 41

Suzuki DF90AWQH Cargo