e'dyn - električni navtični motorji iz Slovenije

Električne navtične rešitve vrhunske kakovosti prihajajo iz Slovenije. Navtične motorje e'dyn proizvaja podjetje Podkrižnik iz Nazarij.

Še en slovenski izdelek, ki si je utrl pot v močni svetovni navtični industriji in je bolj prepoznaven v tujini kot doma, so električni motorji za pogon plovil e'dyn. Da ne bomo krivični, gre za celoten sklop rešitev za pogon plovil s pomočjo elektrike.

Podjetje Podkrižnik ima v svojem proizvodnem programu vse, kar potrebujete za ekološko plovbo s pomočjo elektrike. Electric Dynamic Nautics oziroma skrajšano e'dyn je sinonim za vrhunsko rešitev električnega pogona na plovilih. Proizvajajo različne rešitve glede na potrebe kupca. Od zunajkrmnih motorjev z močjo 11 kW pa vse do vgradnih motorjev moči 150 kW. V proizvodnem programu so seveda tudi vse potrebne baterije. Od najmanjših s kapaciteto nekaj kWh pa vse do največjih s kapaciteto 125 kWh pri nominalni napetosti 72 V. Za tiste, ki se odločajo za elektrifikacijo plovila, nudijo kompletne rešitve. Na voljo so tako za plovila z zunajkrmnim motorjem, vgrajenim motorjem oziroma za plovila, ki potrebujejo podvodni motor.

Več o njihovih sistemih na: edyn-marine.com

e'dyn - električni navtični motorji iz Slovenije