Novi Beneteau Gran Turismo 36 je prvo plovilo v svoji kategoriji, ki združuje udobno križarjenje, izjemno natančno upravljanje in užitke, kot jih ponujajo manjša plovila z zunajkrmnimi motorji.

Zunanjost

Gran Turismo 36 je eleganten gliser z elegantno, a športno trdo streho. Posebno oblikovan podvodni del trupa zagotavlja izjemno stabilnost pri hitrih zavojih. Razporeditev prostora zagotavlja udobno bivanje na krovu preko celega dne. Na premcu ima na povsem nov način vkomponirano sončno ploščad z udobnimi blazinami za poležavanje na soncu. Tisti, ki se raje izogibate sonca, pa boste svoj kotiček našli na krmi. Elegantna premična trda streha zagotavlja senco v salonu na krmi, kjer se lahko udobno namesti do osem oseb. Na krmi je velika sončna ploščad, ki je obrnjena proti morju, nasproti nje pa je zunanji salon, ki elegantno povezuje zunanjost plovila z notranjostjo. Krmarnica je v desnem prednjem delu salona. Široka klop omogoča udobno sedenje krmarju in enemu potniku. Na desni strani je enaka klop s pogledom v smeri plovbe, ki omogoča udobno plovbo dvema osebama.

Notranjost

Pod krovom je zelo svetlo. Naravna svetloba prihaja skozi velika bočna okna v trupu plovila. Raven udobja močno presega standarde na plovilih te velikosti. Dve kabini z dvojnim ležiščem, salon, kopalnica s tušem so natančno izdelani vse do najmanjše podrobnosti.

Izjemna moč

Ne želite izgubljati časa? Novi Gran Turismo vas bo hitro pripeljal na želeno destinacijo. Je izjemno hiter gliser, z veliko prostora na krovu. Udoben je med plovbo, odličen za sproščanje in udoben za prenočevanje.

Enostavno upravljanje

Gliser je lahko opremljen z notranjimi, vgrajenimi motorji ali pa z zunajkrmnimi motorji. Različica z vgrajenimi motorji je dizelska z dvema agregatoma po 300 KM. Če se odločite za zunajkrmne motorje, ki postajajo trend, pa lahko izbirate med dvema bencinskima motorjema po 300 KM ali pa celo 350. Zadostovala bosta za plovbo s hitrostjo vse do 35 vozlov. Za enostavno krmarjenje je plovilo možno opremiti s kontrolno ročico. Manevriranje v majhnih pristaniščih bo postalo otročje lahko.

Tehnični podatki:

  • Dolžina čez vse: 11.56 m
  • Dolžina trupa: 11.28 m
  • Širina: 3.48 m
  • Teža: 7304 kg (prazno plovilo z vgrajenimi motorji)
  • Rezervoar goriva: 2 x 408 L
  • Rezervoar vode: 150 L
  • Moč motorjev (KM): 2 x 300 CV vgrajeni motorji)
  • CE certifikat : B8 / C10
  • Navtični arhitekt : BENETEAU Power Boats
  • Oblikovanje : Andreani Design

Več o plovilu pri slovenskem zastopniku za plovila Benetau, As-Boats d.o.o., tel.: (0)2 608 41 41

Več o motorjih Suzuki na Suzuki Slovenija.