ScubaJet

Spoznajte najmanjši podvodni skuter in najbolj vsestranski električni jet motor na trgu.

Prenosni električni jet motor, ki v 10 sekundah spremeni vašo opremo za vodne aktivnosti v močne električne športne pripomočke. Za vse, ki obožujete različne vodne športe, od supanja, vožnje s kanujem in do vseh vrst potapljanja.

Na začetku lanskega leta je podjetje Scubajet predstavilo novo verzijo podvodnega skuterja SCUBAJET PRO, ki velja za najbolj vsestransko uporabnega na svetu. Lahko ga uporabite kot pogon za sup, kanu oziroma ga vzamete s seboj na plažo in ga cela družina uporablja za vse vrste zabavnih in športnih aktivnosti v vodi. Več si lahko ogledate na spletni strani podjetja: www.scubajet.com.

 

NOVA DIMENZIJA PLOVIL

ScubaJet

Pa poskusimo odgovoriti na nekaj najpogostejših vprašanj, ki so se tudi nam zastavljala, ko smo slišali za novi Scubajet.

 

Kako majhen je “najmanjši”?

Je tako majhen, da ga z lahkoto pospravite v vaš kovček in ga vzamete s seboj na letalo. SCUBAJET je 70 odstotkov manjši in 85 odstotkov lažji od kateregakoli podvodnega skuterja na trgu.

 

Lahko ga nesem na letalo?

Seveda. SCUBAJET je skladen z regulacijo FAA in ga lahko vzamete s seboj na vse svoje avanture.

 

Kako to mislite, je prijazen do okolja?

ScubaJet

Kot električni motocikli za na vodo. Scubajet uporablja brezemisijski motor s tehnologijo impelerja namesto klasičnega pogonskega sistema.

 

Kako hiter je?

SCUBAJET lahko doseže hitrost do približno 12 km na uro, ko ga nastavite na sup ali kanu, in do 2 m na sekundo, ko ga uporabljate za podvodne aktivnosti.

 

Kaj pomeni, da je močan?

SCUBAJET iz sebe iztisne zavidljivih 22 kg (44 lb) potisne moči in z lahkoto skozi vodo vleče dva potapljača v polni potapljaški opremi.

 

Več informacija pri slovenskem zastopniku za ScubaJet, tel.: +386 (0)41 331 855