Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Žiga Polanc, Atlantic Rally for Cruisers

Posodobljeno: 30.11.2018 ob 9.00

Danes zjutraj je Žiga Polanec že zelo blizu cilja. Preplul je že 1766 nmi Atlantika in do cilja ga loči le še 344 nmi. Še vedno pluje s hitrostjo okrog 8,5 vozla. V cilju ga že pričakujejo. Če bo nadaljeval v tem tempu, bo ciljno črto prečkal jutri zvečer okrog 21.00 ure.

Na drugem mestu pluje jadrnica Axeline 2, ki jo krmari Kjell Inge Haiberg. Klub temu, da je že preplul 1727 nmi, pa za Žigom zaostaja že 100 nmi. Očitno je bil Žiga sposoben pluti po optimalni, najkrajši poti, zaradi česar si je prijadral tako lepo porednost. Če bo Norvežan tudi v nadaljevanju plul s hitrostjo okrog 7,5 vozla, bo v cilj priplul 2. decembra okrog 12.00 ure, kar bo 15 ur za vodilnim slovenskim jadralcem Žigo Polancem.

Nas tretjem mestu še vedno pluje jadrnica The Project, ki jo krmari Anglež Andrew Budgeon. Na jadrnici Sigma 38, ki je bistveno manjša od jadrnic pred njimi, pluje izjemno dobro. Slovenec Žiga Polanc pluje na jadrnici X65, Norvežan pa na Baltic 56. Angleževa Sigma je očitno izjemno hitra. Za našim jadralcem trenutno zaostaja 180 nmi in 80 nmi za Norvežanom, pred najbližjimi zasledovalci ima 10 nmi prednosti, pred prvo večjo skupino pa 70 nmi.

Komentarji