Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Žiga Polanc Žiži - ARC2018

V soboto ob 14:01:00 uri po lokalnem času je v cilj letošnje regate Atlantic Rally for Cruisers+ priplul najhitrejši letošnji jadralec, Slovenec Žiga Polanc.

Žiga Polanc Žiži - ARC2018

Žiga Polanc je bil s svojo sedemčlansko posadko na Atlantiku 10 dni. Jadral je na hitri jadrnici X-Yacht X65 z imenom Nika. Od izhodiščne marine Mindelo na Zelenortskih otokih, do cilja v Santa Lucii na Karibih je moral prepluti 2100 nmi. Za hitro plovbo so zaslužni tudi konstantni pasati, ki so pihali vse dni plovbe. Žigu Polancu je večino časa uspelo pluti s hitrostmi med 8 in 9 vozli, kar je zadostovalo, da je konkurenco pustil za več kot 100 nmi za sabo. Pred ciljem so ga pozdravila številna plovila.

Po prihodu v cilj je Žiga povedal:

"Večina moje ekipe je prvič na Karibih. Sem zelo navdušen, saj je bil letošnji ARC+ zame prvo prečkanje oceana."

Kot druga je v cilj priplula norveška jadrnica Axeina 2. Pripluli so danes ob 8.08 uri zjutraj po lokalnem času. Trenutno najbliže cilju pluje angleška  jadrnica The Project. Prepluti morajo še 100 nmi. V cilju jo pričakujejo jutri popoldne.

Komentarji