www.philippinesdreamlife.com

Našo hišo na Filipinih na romantičnem tropskem otočju Camotes Islands (4 otoki zraven velemesta Cebu z mednarodnim letališčem), z vsem kar imamo, na izjemno lepi parceli s pogledom na morje, zamenjamo za enako časovno obdobje za jadrnico oziroma za jadranje na Hrvaškem. Recimo za dobo 2 ali 3 tednov.

V Sloveniji bomo od 13. avgusta do 31. oktobra.

Poleh hiše lahko uporabljate tudi naš avto Toyota Hillux, motorno kolo Yamaha, naša gorska kolesa, SUPe, potapljaško opremo, opremo za podvodni ribolov, skratka vse, kar je na parceli in v hiši.

Lani smo prvič zamenjali našo hišo z vsem kar imamo za avtodom z družino z Logatca in vsi smo bili izjemno zadovoljni s to zamenjavo. Oni so na našem otoku, v naši hiši in z našimi prijatelji uživali v popolnoma drugačnem okolju in kulturi, kot so ga bili vajeni, mi pa smo uživali z njihovim avtodomom na potovanju po Italiji, Švici in Franciji.

KDO SMO:

ALEKSANDER: Moj moto: You see things; and you say, »Why?« But I dream things that never were; and I say, »Why not?«. Predčasna upokojitev/dokupil sem manjkajoča leta - ena najpametnejših stvari, kar sem jih naredil v življenju. Leta 2016 sem v Sloveniji prodal vse, kar sem imel in se z družino preselil na Filipine, kjer uživamo novo življenje. Tukaj šele dobro spoznavam, kaj je to duševni mir in sreča. Delam stvari v katerih uživam, z ljudmi, ki so mi všeč, toliko, kot mi paše. Praktično vsak dan si vzamem čas za telovadbo, plavanje, meditacijo, branje knjig, bolj za hobi, kot pa iz nuje, pa koordiniram delo naših delavcev, pri preurejanju naše parcele in hiše in pri načrtovanju naše nove hiše z bazenom..

MELARIEL: Skupaj z Markom sta nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo v življenju.  Ukvarja se z izdelavo spletnih stvari, snemanjem, fotografiranjem in fantastično kuha.

MARK: 5 let; ravno prav navihan fantiček, ki me ohranja mladostnega. Skupaj z Melariel sta osnova moje sreče in energije.

ZA KOGA JE ZAMENJAVA ZANIMIVA

Za ljudi, ki bi radi poskusili nekaj novega, nekaj drugačnega v življenju. Na ta način ne boste na Filipinih turisti, pač pa nekdo, ki se bo za določen čas vključil v življenje v drugačnem okolju in drugačni kulturi.

V nekaj dneh boste zaživeli umirjeno, a kljub temu aktivno življenje. Že vnaprej bomo povedali prijateljem in sosedom, da prihajate in vas bodo takoj z veseljem sprejeli medse, obenem boste pa lahko ohranili tudi vso zasebnost v naši hiši na zasebni parceli, kjer vam bo na razpolago vse kar imamo.

KAJ VAM LAHKO TAKE POČITNICE DAJO

Spoznali boste novo dimenzijo v življenju, kako lahko uživate, ne da bi za to zapravili goro denarja. Obenem boste presenečeni, kako znajo uživati življenje ljudje, ki nimajo praktično nič  in se boste lahko vprašali, kako je mogoče, da je v Sloveniji toliko nesrečnih ljudi, ki imajo prektično vse, o čemer lahko le sanjajo ti revni Filipinci, ki jih boste spoznali tukaj.

Obenem boste pa lahko videli tudi, kako bi lahko enkrat živeli del leta tudi vi med prijaznimi, veselimi ljudmi, bistveno ceneje in bolj sproščeno. In kdo ve, morda se boste tudi vi navdušili nad tem, da bi imeli enkrat hiško tukaj.

V KOLIKOR STE LASTNIKI VEČJE JADRNICE GREMO LAHKO NA JADRANJE TUDI SKUPAJ

Jaz sem imel 12 let 33 feetno jadrnico, pred tem sem imel gliser – Byliner in še pred tem sem jadrnice najemal. Čeprav sem zelo izkušen pomorščak, pa nebi niti želel zamenjati za več kot 36 feetno jadrnico, ker jo nebi  želel upravljati z ženo, ki še nima jadralskih izkušenj in 5 letnim otrokom, zato se lahko dogovorimo za skupno jadranje, vi pa boste seveda sami v naši hiši. Smo pa izjemno prilagodljiva in nekomfliktna družina.

Vse o nas in o naši ponudbi lahko preberete na naši spletni strani http://www.philippinesdreamlife.com