Najem gumenjaka Grand

Ste se kdaj na plaži zamislili in si predstavljali da bi v vaš dopust vključili tudi gumijasti čoln? Zagotovo je to prava odločitev za vse, ki uživajo v pustolovskem raziskovanju tistih morskih kotičkov, ki so za večino nedostopni in za vse ki imajo radi mir ter svobodo.

Počitnice z gumijastim čolnom omogočajo vse to in še več. Kako in kaj pa je veliko odvisno od tega, kakšen gumenjak si izberete za vaše potrebe in seveda najbolj pomembno -  izpit za vodenje čolna. Gumenjak je lahko različno zmogljiv, pomembno je predvsem to, da se odločite, kaj si želite in kako dolge bodo vaše načrtovane poti. Po vsem tem, boste zagotovo našli čoln, ki bo primeren za vas.

Vedno, ko uporabljamo čoln je izrednega pomena, da poznamo pravila varne vožnje, spremljamo vremenske razmere in po možnosti, da ima gumenjak zaščito pred soncem, t.i. tendo, da je čoln tehnično brezhiben in da je v najem tudi vključena obvezna oprema (reševalni jopiči, sidro, vrvi, ipd.). Le tako boste čas najema izkoristili v 100% sprostitvi in raziskovanju tistih nedostopnih kotičkov, ki jih z vožnjo z avtomobilom ne boste videli. To pomeni, da se boste z svojo družino ali prijatelji  uživali v samotnih zalivčkih, se odpeljali na sosednji otok in obiskali prijatelje, ali uživali v vodnih športih.

Ste ljubitelj adrenalina?

Poleg najema, si lahko sposodite tudi dodatno opremo za vodne vragolije (vodne tube, vodne smuči, wakbeoard, itd.). Garantirano vam ti pripomočki zagotavljajo dobro zabavo in tudi trening za krepitev mišic! Seveda pa je tudi za tiste, ki so bolj mirne narave in so raje bližje plaži -  možna izposoja SUP-ov s katerim boste uživali bliže obali.

Z najemom gumijastega čolna lahko popestrite vaš dopust, razvajate sebe in družino, se neizmerno zabavate in spoznate navtika v sebi.

NAJEM GUMENJAKA V SLOVENIJI

Dodatnemu tveganju se lahko izognemo, da se na dopust odpravimo z rezerviranim terminom in možnostjo, da gumenjak prevzamete že v Sloveniji. Zato ne čakajte in si oglejte celostno ponudbo na enem mestu v prodajno servisnem centru Moto – Nautika na www.moto-nautika.com

Najem gumenjaka Grand

Komentarji