Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

 

Skoraj vsak teden pišemo o požaru na plovilu. Prejšnji teden je pred otokom Krk zgorela slovenska motorna jahta Tragedija slovenskega plovila pred otokom Krk, pred 14 dnevi motorna jahta v marini Gašenje požara na motorni jahti (video), tokrat pa je zagorelo na jadrnici.

V petek je zagorelo na jadrnici v Splitskem akvatoriju. Ob 14.05 uri sta na lokacijo izpluli plovili  Luške kapitanije Split, ki je na krov sprejelo gasilce poklicne gasilske enote Split ter plovilo prostovoljnega gasilskega društva Kaštel Gomilica. Takoj po prihodu na kraj nesreče so pričeli z gašenjem plovila in zavarovali vodno površino pred eventualnim onesnaženjem. Požar, ki je izbruhnil v podpalubju, se je razširil na celo plovilo, ki je zgorelo vse do vodne linije. Ostanke 12 m dolge jadrnice "Zombie" so člani gasilskega društva Kaštel Gomilica odvlekli v marino Kaštela ter obvestili  lastnika, čarter podjetje iz Biograda o nesreči njihovega plovila.

Dva člana posadke, angleška državljana, ki sta se v času izbruha požara nahajala na plovilu,. sta se rešila s pomožnim čolnom. Kmalu po izbruhu požara, jih je na krov sprejelo potniško plovilo "Antonela", ki je bilo v bližini. Oba člana posadke, ki sta nesrečo prestala brez poškodb, so odpeljali v mestno luko Split.

Kako se preventivno zaščititi pred požarom na plovilu?

Preventivo se lahko pred požarom zaščitite z avtomatskimi gasilnimi aparati, ki se bodo aktivirali, ko bodo prišli v stik z ognjem. S tem boste zavarovali svoje življenje, življenje vaše družine, posadke in svoje plovilo. Izjemno učinkovit in biološko razgradljiv gasilni aparat je PYRoff.

Vse o aparatu si lahko preberete na tej povezavi: PYRoff - gasilni aparat

Gasilni aparat PYRoff lahko naročite na tej povezavi: Naroči PYRoff!

 

 

 

 

 

Vir: mppi.hr

Komentarji