Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Toni Vodišek

V Weifangu na Kitajskem se je zaključila prva etapa svetovnega pokala v kite foilu, kjer ne nastopil tudi Toni Vodišek. V podobni konkurenci kot na nedavno končanem svetovnem prvenstvu v Aarhusu na Danskem je Toniju Vodišek tudi tokrat šlo odlično in je slavil v konkurenci do 19. leta starosti, v skupnem seštevku pa končal na na 7. mestu. Po regati je povedal:

"Jadral sem zelo konstantno in se na koncu zavihtel na 7. mesto med člani. Jutri se vračam domov, kjer me čakajo še zadnje fizične in mentalne priprave pred Olimpijskimi igrami za mlade, ki bodo oktobra v Buenos Aiersu."

 

Vir: JZS.si

Komentarji