Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

V Limassolu na Cipru se je zaključilo najpomembnejše tekmovanje za razred optimist v letu 2018. Na žalost se nikomur od Slovencev ni uspelo uvrstiti v zlato skupino, a so se v srebrni oziroma bronasti jakostni skupino borili vse do zadnjega plova.

Martin Fras je prvenstvo končal kot najvišje uvrščeni Slovenec na dvanajstem mestu v srebrni skupini. Sledila mu je Alja Petrič, ki je bila v tej skupini na 36. mestu, šest mest za njo pa je svetovno prvenstvo končal Luka Zabukovec. V bronasti skupini je Maj Petrič tekmovanje končal na 54. mestu, Alenka Valenčič pa na 62. Svetovni prvak je z izjemnim jadranjem postal Italijan Marco Gradoni, ki je v enajstih plovih nanizal 9 zmag, eno drugo ter eno deseto mesto in se zasluženo veselil naslova svetovnega prvaka. Drugi je bil Američan Stephan Baker, tretji pa Tajec Panwa Boonnak. Svetovna prvakinja je postala Španka Maria Perello, ki je bila sicer v skupnem seštevku štirinajsta. V prvenstvu nacij je v konkurenci petdesetih držav Slovenija zasedla 25. mesto. Zmagali so Tajci pred Italijani in Brazilci.

Vir: JZS.si

Komentarji