Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Janežič, Prinčič, 49er

Slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta na svetovnem pokalu, ki poteka v morju pred Miamijem, z desetega napredovali na sedmo mesto v razredu 470. Po dnevu premora zaradi prešibkega vetra sta bili 11. in peti v tretji in četrti regati ter imata 22 točk. V razredu 49er sta Peter Janežič in Sebastian Prinčič na 35. mestu (185).

V razredu 470 še naprej vodita Poljakinji Agnieszka Skrzypulec in Jolanta Ogar (7), ki sta zmagali v obeh uvodnih regatah prvega dne, v naslednjih pa sta bili 5. in 22. Slednji izid se jima je črtal iz skupnega seštevka, kot tudi 15. mesto Mrakove in Macarolove, ki sta ga dosegli v uvodni regati.

Janežič in Prinčič sta bila pred peto regato še med trideseterico, nato pa sta iz nje padla. V naslednjih regatah sta bila 36., sledila je diskvalifikacija, dan pa pa sta končala na 21. in 24. mestu. Po osmih regatah tega razreda vodita Nemca Erik Heil in Thomas Ploessel (45,3).

Vir: JZS.si

Komentarji