Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Hrvaški sabor je na seji v petek sprejel spremembe Pomorskega zakonika. Z njimi želijo narediti hrvaško zastavo na plovilih bolj zaželeno. Nov zakonik naj bi povečal konkurenčnost hrvaškega ladjarstva, hrvaških pomorcev na domačem in tujem tržišču, zmanjšal administrativne probleme in odprl pot digitalizaciji v pomorskem sektorju.

S spremembami uvajajo enoten centraliziran register plovil v elektronski obliki. S tem bodo olajšali vpis plovil pod hrvaško zastavo.

V prihodnje pri vpisu ne bo več treba prilagati odločbe o izbiri imena plovila, izpiskov iz sodnega registra in podobnega. Prav tako ne bo več treba prevajati dokumentov izdanih v angleškem jeziku. Prevodi bodo potrebni le v primeru, kadar iz dokumenta ne bo mogoče ugotoviti legitimnosti dokumenta.

Na ta način bo vpis v hrvaške registre enostavnejši in hkrati usklajen z evropskimi smernicami.

Ko bodo definirani postopki za vpis v hrvaške registre, jih bomo podrobno predstavili na naši strani.

Foto: arhiv eNavtika

Komentarji