Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Včeraj je na Japonskem prišlo do tragične pomorske nesreče. Hidrogliser je trčil v kita. V nesreči se je poškodovalo več kot 80 oseb.

Hitri hidrogliser Ginga je plul iz japonskega pristanišča Niigata proti otoku Sado. Po navedbah kapitana naj bi med plovbo trčili v kita. Potniki v plovilu so leteli preko sedežev. Več kot 80 je poškodovanih, med njimi nekateri huje. Šest izmed njih je utrpelo tako hude poškodbe, da so jih morali urgentno prepeljati v bolnišnico.

Med plovbo je bilo na krovu 121 potnikov in članov posadke. Kapitanu hidrogliserja je uspelo pripluti v pristanišče na otoku Sato z lastnim pogonom, a uro pozneje.

Po navedbah lastnika plovila hidrogliser Ginga poganjajo jet pogoni in ima končno hitrost plovbe kar 46 vozlov. Če je prišlo do trka pri tako veliki hitrosti, je še sreča, da je huje poškodovanih le šest oseb.

Vir: Sado Steam Ship Company

Komentarji