Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

ŠTIRIDNEVNA REGATA SPLIT - HVAR - BRAČ

DALJŠA RUTA, DODATEN TEKMOVALNI DAN

Od 27. do 31. julija 2019 čaka vse ljubitelje jadranja in adrenalina posebno doživetje, saj se bodo tako profesionalni jadralci kot »turistični« jadralski navdušenci lahko udeležili regate »International Regatta Croatia powered by Heineken«, vsem poznavalcem znane kot uradne sestrske »St. Maar ten Heineken« regate, ki poteka na karibskem otoku že 39 let.

Lani je bilo na Hrvaškem udeleženih 19 posadk, letos organizatorji pričakujejo še višjo mednarodno udeležbo in tekmovalce iz kar osmih držav. Med barkami bosta tudi dve iz razreda TP 52. Med njima se je že lani odvijal zanimiv dvoboj, dobil ga je slovenski kr mar Samo Žvan, ki je s posadko ekipe GENERALI osvojil tudi skupno zmago pred posadko POLET FURIOSO in krmarjem Nikolo Deškovićem iz Hrvaške.

Letošnji zmagovalec regate "Cinquecento per due Open class 40", kr mar Fabian Roić bo na julijski »IRC 2019 powered by HEINEKEN« regati eden izmed najbolj izkušenih krmarjev in resen tekmec za skupno zmago.

Predlanski zmagovalec Mario Hrvoj, s posadko Toto (Farr 40) in Victor Fetissov (Rusija) s posadko na Molo Longo Tutta Trieste sta prav tako pripravljena pokazati vso svoje znanje.

Regatno polje bo letos nekoliko spremenjeno in glede na izkušnje iz prejšnjih regat, se je organizator letos odločil regato podaljšati za en dan.

Potek rute: SPLIT - PALMIŽANA (Pakleni otoki) - JELSA (Hvar) - MILNA (Brač)

Ob zaključku vsakega dne, vse jadralke in jadralce čaka dobra družba in odlična zabava na »HEINEKEN AFTER SAIL PARTY«.

Pridružite se ljubiteljem morja in vetra na nepozabni štiridnevni julijski regati od Splita, Hvara do Brača.

Več informacij pri organizatorju: KON - TIKI d.o.o., Prešernova 8, 3250 Rogaška Slatina in na: www.internationalregattacroatia.com

Komentarji