Za varnost na Jadranu je letos poskrbljeno. Na njem namreč jadra neustrašni Rambo, Rocky Balboa in še bi lahko naštevali, skratka slavni igralec Sylvester Stallone.

Pred dnevi je z družino priletel na Splitsko letališče, nato pa se hitro vkrcal na jadrnico Meira in izplul na letošnji dopust po Jadranskem morju.

Skupaj z njim pluje njegova žena Jennifer Flavin ter hčere Sistine Rose, Sophio Rose in Scarlet Rose. Na 55 m dolgi jadrnici za njihovo udobje skrbi 11 članska posadka.

Na jadrnici je poskrbljeno za udobje

Jadrnica Meira je bila zgrajena in splovljena leta 2018. V dolžino meri 54.5 m in v širino 10 m. Ima eno lastniško kabino, tri VIP kabine in dve kabini z dvojnim ležiščem. Namenjena je križarjenju s pomočjo motorja, v kolikor pa to omogoča vreme je možno z njo tudi jadrati. Potovalna hitrost znaša 10 vozlov. Cena najema jadrnice znaša 133.000 EUR za teden dni. V ceno ni vštet davek, stroški hrane, pijače, privezov v marinah ali pristaniščih in drugi stroški.

Na krovu sta dva pomožna čolna. En z 140 in en z 90 KM motorjem. Za zabavo na vodi so na voljo vodne smuči, vodni skuter, več wake boardov, kanu, SUP-i, jadralne deske, napihljiv tobogan, potapljaška oprema in oprema za ribolov.

Fotogalerija