Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Dubrovniško-Neretvanska policija je kaznovala tri osebe, ki so jih zalotili pri črnem ribolovu v Nacionalnem parku Mljet.

Na podlagi zaključene kriminalistične preiskave so v Dubrovniku kaznovali tri osebe, ki so na črno ribarile v nacionalnem parku, kjer je ribolov prepovedan. Policijska patrulja je 5. septembra zalotila tri moške stare 50, 58 in 18 let pri izvajanju črnega ribolova z nedovoljenimi sredstvi za ribolov. Med njimi je bil tudi policist L. M. Ko je policijska patrulja zahtevala osebne dokumente, jih je L. M. večkrat zavrnil. Zato so zahtevali, da gre z njimi na policijsko postajo, kjer ga bodo lahko legitimirali. Tričlanska posadka je odvrnila, da na plovilu nimajo dovolj goriva, da bi lahko odpluli do policijske postaje. Policijska patrulja se je odzvala zelo prebrisano. Plovilo ribičev so privezali za policijsko plovilo in jih odvlekli v Dubrovnik ter jih privedli na policijsko postajo.

Po opravljeni identifikaciji so ugotovili, da je L. M. policist in da je bivši vodja kriminalistične policije Policijske postaje Ston. Proti njemu so uvedli kazensko prijavo. Do zaključka postopka je suspendiran z delovnega mesta.

Pomembno:

Rekreacijski ribolov v hrvaških nacionalnih parkih je zakonsko urejen. Predpisani so načini lova, oprema, ki se lahko uporablja in kaj je dovoljeno loviti.

Komentarji