Beneteau Flyer 7, As-Boats

Ladjedelnica Beneteau je razširila svojo paleto plovil Flyer in dodala novinca z oznako Flyer 7, ki je na voljo v različici SunDeck in SpaceDeck.

Beneteau Flyer 7 SunDeck je moderno družinsko plovilo za dnevne izlete. V premcu elegantnega gliserja je prostorna sončna ploščad, pod katero se skriva kabina. Flyer 7 se lahko iz običajnega dnevnega čolna spremeni v gliser za krajša križarjenja.

Gliser je izjemno agilen. Na vse ukaze se odziva izjemno hitro. Plovba z njim je udobna in ponuja številne užitke. Je izjemno športen in energičen čoln.

Konzola je centralna. Prehod na premec je na obeh bokih. Krmarsko mesto je na desni strani konzole, v levem delu pa so vrata za vstop v podpalubje. Za krmarja in sopotnika sta na voljo dva izjemno prilagodljiva sedeža. Nastavljiva sta po višini in imata preklopno sedišče, ki zagotavlja stabilno plovbo tako v sedečem kot tudi v stoječem položaju. Za druge potnike je na krmi prostorna klop, v boku plovila pa dodatna zložljiva klop, na katero se lahko namestita dve osebi.

Krmarska konzola je obdana z vetrobranskim steklom, ki poskrbi, da sta krmar in sopotnik zaščitena pred vetrom tudi pri hitri plovbi. Steklo je v celoti obdano z ograjo iz nerjavnega jekla v standardni različici ali črno v primeru izbire opreme Elegance.

Podpalubje je skromno, a optimalno izkoriščeno. V kabini lahko udobno prespita dve osebi. Prostora je dovolj tudi za namestitev kemičnega WC-ja.

Flyer 7 ima patentiran Airstep 2 trup. Med glisiranjem se med trupom in vodo ustvarja oblak mehurčkov, ki zmanjšujejo trenje, zaradi česar plovilo pluje hitreje in porabi manj goriva.

Flyer 7 v dolžino meri 6,41 m. Nanj lahko namestite zunajkrmni motor z močjo do 200 KM.

Tehnični podatki:

  • Dolžina čez vse: 6.41 m
  • Dolžina trupa: 6.13 m
  • Širina: 2.45 m
  • Teža praznega plovila: 1473 kg
  • Rezervoar goriva: 170 l
  • Rezervoar sladke vode: 50 l
  • Moč motorja: 200 KM (največ)
  • CE Certifikat: C8 / D9

Več informacij o plovilu pri slovenskem uvozniku Beneteau, As Boats d.o.o.

Beneteau Flyer 7, As-Boats

Beneteau Flyer 7, As-Boats