Z včerajšnjim dnem, ko se začenja največji Evropski navtični sejem na vodi v francoskem Cannesu, se tudi začenja mesec plovil v Moto-Nautiki!

Datume dogajanj si lahko ogledate na spodnji sliki, v sklopu katerih pa bodo tudi v Moto-Nautiki organizirali:

  • Premiere in novosti za leto 2022.
  • Testne vožnje v sklopu navtičnih sejmov.
  • Posebne ugodnosti za zaključek letošnje sezone in prednaročil za dobavo pred poletjem 2022.
  • Zaključek meseca septembra z obletnico otvoritve novega prodajnega salona.

Glavni dogodki:

Cannes Yachting Festival
7 – 12 september 2021

Na Azurni obali je v času navtične razstave praviloma še vedno zelo prijetno toplo vreme, kar pričara poleg bogate ponudbe plovil in izjemnega doživetja v nakupovalnem filmskem mestu posebno kuliso. Ljudje, obiskovalci, kupci se sprostijo, pozabijo na vsakdanjik in se posvetijo svojemu hobiju, torej plovilom. Cannes Yachting festival je eden največjih in najpomembnejših sejmov v Evropi. Na ogled je postavljenih več kot 700 plovil do 55 m, med njimi več kot 100 plovil predstavljenih premierno.

Genoa Boat Show
16 – 21 september 2021

Tradicionalni salon plovil v Genoi bo odprl svoja vrata 16. septembra 2021. Tokratni bo že 61. po vrsti. Organizatorji so se potrudili in zagotovili vse potrebno za organizacijo dogodka. Zato bo letošnji nekoliko drugačen od dosedanjih. Vstopnice je možno kupiti le elektronsko. Kot vsako leto bodo na ogled postavili gromozansko število jaht in megajaht, kot protiutež temu, pa bo na ogled tudi mnogo manjših čolnov in gumenjakov. Če želite enkrat doživeti ves blišč navtike, potem morate videti tudi genovski sejem. Ranieri International (Moto-Nautika je distributor za Slovenijo in Hrvaško), bo tudi letos razstavljal plovila iz svojega asortimana. Tako bodo premierno predstavili novega NEXT 330LX in obiskovalcem omogočili s premiernimi testnimi vožnjami z gumenjaki Cayman 23.0 in 26.0 Sport Touring.

Rijeka International Boat Show
24 – 26 september 2021

Le nekaj minut od slovenske obale, kjer bo Rijeka zaživela ob morju in na morju! Mesec september ljubitelji navtike zaključujejo tudi na navtičnem sejmu - v Kvarnerskem zalivu oz. tretjem največjem mestu na Hrvaškem – Rijeki! Na sejmu se bo tudi predstavilo slovensko podjetje Moto-Nautika – znano po distributerstvu in prodaji gumenjakov GRAND in plovil Ranieri International. In POZOR! Plovil ne bodo samo predstavili na kopnem – ampak tudi v vodi, kjer jih bo možno preizkusiti. Govori se da bosta to kar oba paradna konja obeh ladjedelnic: gumenjak GRAND G850 HGLF z izvenkrmnim motorjem Yamaha F300, ter plastikar Ranieri NEXT 240SH z istim 300 konjskim Yamahinim motorjem.

Obletnica otvoritve novega salona
28 september 2021

Podjetje Moto-Nautika pa v koncu septembra tudi obeležuje 3. obletnico otvoritve novega distribucijskega centra, ki je središče za Slovenijo, in celotno območje Balkana za plovila Ranieri International in gumenjake GRAND Boats. Center so z takratnih 1000 m2 povečali na 3000 m2, kjer lahko predstavijo tudi večino teh plovil. Za isti dan pa že načrtujejo posebne ugodnosti in pogostitev za vsakega obiskovalca.

Za rezervacijo testiranja plovila kontaktirajte:

EMAIL: info@moto-nautika.com

TELEFON: 00386(0)41 739 818 - Lea P. Resnik