Beneteau Oceanis 34.1

Francoska ladjedelnica Beneteau je najavila novost Oceanis 34.1. Za navtično oblikovanje je spet poskrbel Marc Lombard, notranjost pa je oblikovalo podjetje Nauta Design.

Nova jadrnica bo vitka, lažja in imela bo večjo površino jader in več prostora v lastniški kabini kot njena predhodnica. Oceanis 34.1 obljublja nepozabne dneve na morju. Marc Lombard in Nauta Design sta izdelala edinstven koncept, ki ostaja zvest sedmi generaciji linije Oceanis.

Zunanjost

Oblikovanje krova je spremenjeno in zagotavlja največjo mero udobja in varnosti med gibanjem na plovilu, stanju za krmilom ali med bivanjem na sidru. Vrvi in vitli so nameščeni na prednjem delu kokpita, na vsaki strani pa je vitel, s katerim lahko krmar nastavlja prednje jadro. Rezultat je čista krma plovila, idealna za sproščanje z enostavnim dostopom do plavalne ploščadi.

Notranjost

Oblikovalci podjetja Nauta Design so ustvarili elegantno in sodobno notranjost z zaključki iz oreha ali svetlega hrasta. Stranska okna in okna na krovu v notranjost prepuščajo veliko naravne svetlobe in omogočajo učinkovito prezračevanje. Spretno oblikovana kapitanova miza je zložljiva, kar omogoča postavitev dveh dodatnih ležišč. Značilen in prepoznaven slog daje prednost udobju, zračni notranjosti in enostavnosti gibanja.

Jadrnica je na voljo v dvo- ali trikabinski različici z eno kopalnico.

Tehnični podatki: Beneteau Oceanis 34.1

  • Dolžina čez vse: 10,77 m
  • Širina trupa: 3: 57 m
  • Teža praznega plovila: 5470 kg
  • Rezervoar goriva: 130 l
  • Rezervoar sveže vode: 231 – 361 l
  • CE kategorija: A6 – B8 – C10

Več informacij o plovilu pri Burin Boats, tel.: 00 386 40 322 422.