Internautica 2022

Glede na nedavno odpoved izvedbe letošnje razstave navtike INTERNAUTICA so se organizatorji prireditve odločili, da v sodelovanju z Marino Portorož, dne 7. maja 2022 pripravijo enodnevni predstavitveni dogodek, ki so ga poimenovali »Pozdrav Poletju 2022 v Marini Portorož«.

K sodelovanju na tem enodnevnem predstavitvenem dogodku so povabili nekatere zveste razstavljavce in partnerje Internautice z namenom, da predstavijo ključne vsebine, ki so jih nameravali pripraviti za majski navtični sejem. V ta namen so v Marini Portorož na posebnem delu razstavišča INTERNAUTICE ob morju pripravili nekaj razstavnih mest in privezov, ki bodo namenjeni predstavitvam navtičnih vsebin in plovil.

Na dogodek, na katerem bodo sodelujoči predstavili svoje letošnje programe in načrte, ste vljudno vabljeni in upamo, da bomo prvo majsko soboto tega leta preživeli skupaj v prijetnem vzdušju.

Program dogodka:

10.00       »Navtični zajtrk in spoznavno druženje vseh sodelujočih«, Pozdrav organizatorjev dogodka / Marina Portorož in Internautica.
10.30       Srečanje z mediji / Yachts Croatia, Val Navtika, Navtika plus, E navtika, More magazin in ostali predstavniki medijev.
11.00       Predstavitev delovanja združenja SMIA – interesno združenje slovenske pomorske industrije«, sprejem novih članov.
12.30       Predstavitev projekta »69 Youth Foiling Gold Cup« 16 – maj 2022

12.30       Podelitev Modre zastave Marini Portorož
13.00       Druženje na razstavnih prostorih sodelujočih, predstavitev programov in preizkusi plovil do 19.00
14.00       Pogostitev sodelujočih razstavljavcev« in predstavitev »vinskega butika« Koželj
19.00       Zaključek dogodka in najava INTERNAUTICE 2023 ter mednarodnega kongresa svetovne navtične industrije ICOMIA 2024 v Portorožu.

Upamo, da bo zaupanje v zastavljene cilje v prihodnjih letih kljub vsemu mogoče obrniti v pozitivno smer in bo izvedba navtičnega sejma, ki ustreza mednarodnim kakovostnim in vsebinskim kriterijem v prihodnjem letu spet mogoča.
V upanju, da se kmalu srečamo, vas lepo pozdravljamo!

 

Internautica 2022