Nuova Jolly, Navigator Ptuj

Navtično podjetje C&G Navigator s Ptuja je postalo uradni zastopnik za vrhunske gumenjake Nuova Jolly Marine iz Italije.

Podjetje C&G Navigator poznamo že kot zastopnika za številne blagovne znamke plovil, z letošnjim letom pa so v njihovem prodajnem programu tudi vrhunska plovila priznane italijanske ladjedelnice Nuova Jolly iz Bussera v bližini Milana.

Nuova Jolly Marine

Nuova Jolly Marine je leta 1961 ustanovil Domenico Aiello. V iskanju popolnega plovila, ki bo pomagal pobegniti vsakdanu, se je odločil, da izdela prvi gumenjak. Po prvem je seveda sledil drugi, še boljši, še kvalitetnejši. Z vsakim novim modelom plovila je izvedel številne teste v težkih pogojih, da bi zagotovil najvišjo kakovost materialov, gradnje plovila in dinamičnih kvalitet gumenjakov s trdim dnom. V devetdesetih letih so odločilno vlogo v ladjedelnici odigrali lastnikovi sinovi. Podjetju se jih je pridružilo kar pet. Vsak je prevzel svojo vlogo in pripomogel k razvoju ladjedelnice v eno najbolj prepoznavnih.

V 60 letih oblikovanja, razvoja in gradnje plovil so si nabrali številne izkušnje. Njihova ladjedelnica, ki se nahaja v bližini Milana, meri že 5000 m2. Postali so vodilna evropska ladjedelnica v izdelavi luksuznih gumenjakov. V proizvodnem programu so plovila od 5 pa vse do 13 m. Prav vsi modeli se lahko pohvalijo z izjemno kakovostjo, varno plovbo, izjemnimi plovnimi lastnostmi, dolgo življenjsko dobo in seveda, kot se za italijansko plovilo spodobi, izjemnim oblikovanjem.

Podjetje C&G Navigator s Ptuja z letošnjim letom začenja prodajo plovil Nuova Jolly v Sloveniji. Prvo plovilo bo v kratkem na voljo za ogled v njihovem prodajnem salonu na Ptuju. Kateri model bo premierno predstavljen, bomo razkrili naslednji teden.

Več o gumenjakih kmalu tudi na spletni strani C&G Navigator Ptuj, tel.: 051 238 901.

Nuova Jolly, Navigator Ptuj