Prikolice za plovila

V prodajnem centru Moto-Nautika, se je ekipa na sezono pripravila v najvišjem možnem tempu. Tako so se poleg ponudbe plovil in vodnih skuterjev »oborožili« tudi z izjemno široko ponudbo prikolic na zalogi!

Prikolice so vroče cinkane in serijsko opremljene s samo prilagodljivimi valjčki iz mehke plastike, ki ne poškodujejo plovila, nekateri modeli pa imajo v serijski opremi tudi vitel s trakom. Proizvajalec tudi nudi ogromno rezervnih delov za prikolice, tako da je dolgotrajno brezhibno delovanje zagotovljeno, kot tudi oskrba z rezervnimi deli.

 

Izbira ustrezne prikolice za plovilo je zelo pomembna.

V ponudbi za plovila lahko izbirate od skupne mase 550kg pa vse do 3500kg. Ustrezno prikolico pa je potrebno izbrati tudi na podlagi dolžine plovila!

 

PONUDBA NA ZALOGI:

Prikolice za plovila

 

NOVOST – prikolica za lastnike vodnih skuterjev

Z letošnjim letom so v ponudbo dodali tudi nov model prikolic za vodne skuterje. Na voljo sta dva modela: z največjo dovoljeno maso 550kg in 750kg, ter za vodne skuterje do dolžine 3,7 metrov. Ogrodje je vroče cinkano, valjčki in stojalo za vitlo je nastavljivo po višini, temu pa že serijsko dodana 13' colska kolesa.

Prikolice za vodne skuterje

 

Poleg prikolic za plovila, so na zalogi tudi naslednji modeli:

  • za prevoz motornih koles
  • tovorne prikolice
  • platonarce

Za več informacij lahko obiščete spletni naslov: Prikolice za plovila

Za ponudbo za izbrani model ali dodatne informacije o aktualni zalogi, kontaktirajte: