Sessa MArina, Moto Nautika

Z veseljem vas obveščamo, da se bo podjetje Moto-Nautika d.o.o., udeležilo razstave čolnov v Benetkah, ki bo potekala od sobote, 28. maja do nedelje, 5. junija 2022, na očarljivi lokaciji Arsenala, neprimerljivem zgodovinskem kontekstu v center Benetk, ki ga sestavlja 50.000 kvadratnih metrov vodnega bazena, 30.000 kvadratnih metrov zunanjega razstavnega prostora in 5.000 kvadratnih metrov notranjih paviljonov, dokončanih z več kot 1.000 linearnimi metri vodnih pontoni, ki lahko sprejmejo več kot 240 čolnov.

Ekipa iz Moto-nautike, se bo skupaj s predstavniki ladjedelnice Sessa Marine udeležila na razstavnem prostoru »Area Scali, P1.

Zato vas ob tej priložnosti z veseljem vabimo na stojnico Sessa, kjer vas bodo sprejeli in z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in uredili ogled razstavljenih plovil. Sessa Marine bo tudi predstavila 4 modele, ki bodo na ogled v vodi (možne tudi testne plovbe):

  • novi C3X,
  • Key Largo 34, predstavljen lani v Cannesu, ter
  • F42 in
  • C48, ki bosta prvič na ogled na kateri od njihovih razstav.

V kolikor se dogodka želite udeležiti in obiskati razstavo Sessa Marine ali pa se udeležiti testne vožnje s katero od modelov, lahko pišete na podjetje Moto-Nautika, preko e-naslova: marketing@moto-nautika.com.

Za več informacij o modelih ali v primeru dodatnih vprašanja, obiščite spletni naslov www.moto-nautika.com.

PLOVILA V VODI – TESTNE VOŽNJE: KONTAKT: 02 629 04 01 - Lea

 

Sessa MArina, Moto Nautika

Sessa MArina, Moto Nautika