Saxdor 460 GTC

V svetu navtike, kjer inovacije in razvoj nenehno presegajo meje mogočega, je podjetje Saxdor, na salonu plovil v Düsseldorfu, razkrilo vizijo prihodnosti s svojo najnovejšo napovedjo – modelom Saxdor 460 GTC. 

Predvidena premiera tega obetavnega plovila bo prihodnje leto, vendar že zdaj vzbuja veliko zanimanje in pričakovanj med navtičnimi entuziasti.

Model Saxdor 460 GTC obeta revolucionarne značilnosti, vključno z možnostjo izbire treh zunajkrmnih motorjev, kar namiguje na izjemne hitrosti do 50 vozlov. Vendar pa Saxdor ne stavi samo na hitrost. Njihov najnovejši model obljublja tudi neprekosljivo udobje in prostornost, z več kot 4 metre dolgimi terasami na obeh straneh plovila in prostornimi kabinami, ki bodo zagotavljale vrhunsko izkušnjo na odprtem morju. Saxdor 460 GTC ni le obljuba o hitrosti in moči, ampak je zasnovan kot harmonija sodobnega dizajna, inovativne tehnologije in luksuza. Ta model obljublja, da bo postavil nove mejnike v svetu navtike in ponudil izkušnjo, ki bo definirala novo dobo plovnega užitka. 

Za navtične navdušence, ki iščejo kombinacijo elegance, moči in udobja, Saxdor 460 GTC predstavlja več kot le plovilo – predstavlja prihodnost navtike. Z njegovo prihajajočo premiero Saxdor dokazuje, da v navtiki ni meja za inovacije in eleganco.

Več informacij o plovilih Saxdor pri uradnem predstavniku Vrtinc Navtika v Ljubljani, tel.: +386 41 699 325