Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Od letošnjega leta je možno plovilo spuščati v vodo tudi na slipu v kampu Ankaran.

Turistično podjetje Adria iz Ankarana, je letos omogočilo, da se lahko njihov slip  v kampu v Ankaranu uporabljajo tudi zunanji gosti in ne več le gosti kampa. V kolikor želite spustiti čoln v vodo se ob prihodu oglasite na recepciji kampa in poravnata uporabo slipa. Enkratna uporaba za spuščanje ali dvigovanje plovila znaša izven sezone 10,00 EUR, med sezono (julij in avgust) pa 15,00 EUR.

Ob slipu se nahaja tudi pomol na katerega se lahko privežemo s plovilo. Privezi niso urejeni, zato je možen le bočni privez plovila. Ker pomol ni zaščiten z valobranom, priporočamo privez le v lepem vremenu. Privez plovila je brezplačen. Za prenočevanje pa si raje izberite bližnjo marino ali zaliv. V kampu je tudi bogata ponudba restavracij in barov.

Komentarji

Komentarji   

# Boštjan 10:54 15-05-2013
Pa ne da so ugotovili, da lahko rampa tudi služi. Težava je v tem, da ni klančina 1:6, kar omogoča, da brez naporov vpeljemo in izpeljemo plovilo.
Cena pa je oderuška! 10€ za noter in 10€ za ven. Malo hudo a NE?
# DamDam 06:57 16-05-2013
Cena je zelo oderuška. Na Rabu mi računa za spuščanje čolna (5,8 m) v vodo Z DVIGALOM 100 kn (13 €). Prav tako za dvigovanje.
# reful 08:22 16-05-2013
SLIP je v Angliji
ne zastrupljati slovenščine...
# Dejan 07:01 20-05-2013
Tudi meni se zdi tale klanec dokaj strm, cena pa oderuška! :sigh:
# MaticHF 18:28 07-10-2018
Rampa v kampu je neuporabna. Skoraj bi izgubil avto in se covn, pa se fino sem rit namocil ko sem stopil na ta drseci tobogan in se po hrbtu zapeljal v vodo.
Krepko prestrma in neurejena rampa.
Cena 20€ za dvig in spust.. kaj pa vem. Ze res da dobis zraven se dnevni parking (tudi za se en avto zraven) ampak za ta denar bi moral biti naklon drugacen, na voljo voda za pranje plovila in nekdo bi moral vsak dan oz vsaj tedensko ocistiti alge iz rampe..
200m stran je jadralni klub kjer z letno clanarino 40€ dobis neomejeno uporabo boljse rampe (se vedno kar strma ampak bolje je) uporaba wap-a za pranje plovila, parking pa se enkrat letno je piknik clanov..
# marlin450 04:47 11-10-2018
MaticHF, lepo napisano, res je v klubu vsekakor cenej, pa še piknik je dobr....