Mednarodna razstava navtike, INTERNAUTICA ostaja s svojo dolgoletno tradicijo stičišče jadranske navtične industrije in turizma ter predstavlja pomembno priložnost za pregled aktualne navtične ponudbe v regiji, ponuja atraktivne predstavitve novih navtičnih dosežkov na Jadranu in za mnoge obiskovalce pomeni priložnost za zadnji preizkus plovila pred odločitvijo o nakupu.

INTERNAUTICA je pomemben jadranski navtični sejem, ki že dvaindvajset let zagotavlja svojim partnerjem in razstavljavcem različne možnosti za celovito predstavitev njihovih razstavnih programov, obiskovalcem pa ponuja zanimiv pogled v svet navtičnih novosti pred začetkom nove sezone.

PREMIERA GRAND Golden Line G850:

Tako je med drugim iz strani podjetja MOTO-NAUTIKA, bil letos premierno predstavljen eden izmed največjih razstavnih gumenjakov - GRAND Golden Line G850 Black Edition (ogled slik v fotogaleriji). Na kratko o gumenjaku; njegova izjemna plovnost in ogromen rezervoar (300l) ter ogromno število dodatnih elementov, naredijo gumenjak G850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja. G850 je v celoti izdelan v Orca Hypalon materialu. Priporočen motor – 300 konjskih moči – z lahkoto poganja katerokoli dovoljeno obremenitev.
Poleg pestre opreme, ki jo čoln vsebuje v standardni izvedenki, ponuja Grand še raznolike možnosti dodatne opreme, ki se dodaja po željah in potrebah kupca.

Več o gumenjaku: http://moto-nautika.com/listings_portfolio/grand-golden-line-g850/

TESTNE VOŽNJE GRAND G650 Black Edition, G500 GLF in RANIERI SHADOW 22

Poleg prodajnega segmenta, je letos podjetje Moto-Nautika prvič ponudilo možnost testnih voženj. V morju je obiskovalce pričakala mini flota plovil od 5m do 6,5m. Tudi oblika plovil je bila različna, saj je bila vožnja možna z gumenjakom blagovne znamke GRAND (G650 in G500), ter plovilom plastičnih materialov - RANIERI SHADOW 22.

Šestinpolmetrski čoln je plod lastnega razvoja in kombinacija izjemnega oblikovanja ter odličnih plovnih lastnosti, ki postavljata nove standarde in enkratne funkcije pred konkurenco v vseh pogledih.
Na Internautici je podjetje predstavilo unikatno različico gumenjaka – v popolnoma črni barvi z ogromno dodatne opreme, ki jo proizvajalec GRAND ponuja.

Grand Golden line 500 je novejša različica najprestižnejše linije kanadskega izdelovalca napihljivih čolnov. V družino prinaša kar nekaj novosti, boljše plovne lastnosti, večjo izbiro barvnih kombinacij in zavidljivo prostornost ter udobje. Na pogled zelo privlačen in hiter družinski čoln omogoča hitre premike do hitrosti nad 40 vozlov ali 75 km/

Sundeck Line Shadow 22 je eden manjših modelov linije Sundeck, ki ga bo podjetje Moto-Nautika predstavilo na Internautici. Dolžina plovila je izrednega pomena pri transportu in okretnosti samega plovila, poudariti pa je potrebno, da lahko kljub temu gosti kar 9 oseb in ponuja 2 ležišči. Sama prostornost čolna je izredna kljub 6,50m dolžini.



Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00. Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.moto-nautika.com.