Ranieri stavi ves svoj uspeh na brezkompromisno kvaliteto, sodoben italijanski slog in najsodobnejšo hidrodinamiko, zasnovano iz strani navtičnih arhitektov z uporabo C.A.D. sistemov. Pri izdelavi plovil Ranieri, so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, kateri zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

LINIJA OPEN LINE:

Plovila Ranieri Open Line so v velikosti od 4,55 m do 9,33m in se označujejo pod imenom Voyager od 17-30, odvisno od dolžine plovila. Modeli z oznako "S" imajo v osnovi drugačno standardno opremo od osnovnih različic in sport dizajn.

Modeli Open Line imajo veliko zunanjega prostora, predvsem na sprednji sončni ploščadi, katera je nekoliko poglobljena in dodatno ograjena z varnostno ograjico. Modeli od 21S naprej imajo tudi manjšo kabino, ki je primerna predvsem za shrambo odvečne prtljage, monžo je vgraditi tudi kakšen hladilnik, wc kabinet ipd ...

Ranieri Voyager 17 je izredno vzdržljiv, eleganten in okreten športni čoln. S širino 2,10m boste z njim odkrili vse kotičke morja. Tudi prevoz plovila je izredno enostaven, saj čoln tehta le 380kg, njegova dolžina 5,10m se pa bo z lahkoto prilegala različnim prikolicam. Skupno število oseb na čolnu je 6, kar pomeni, da boste svoje prijatelje lahko odpeljali na nepozabno dogodivščino. Ranieri Voyager 17 vas zagotovo ne bo razočaral, če iščete plovilo te velikosti in kapacitete, hkrati pa vam bo dal odlično priložnost za zabavo, počitek ali vodne športe.

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU NA TEJ POVEZAVI.

Ranieri Voyager 18S je izredno vzdržljiv, eleganten in okreten športni čoln. S širino 2,20m boste z njim odkrili vse kotičke morja. Tudi prevoz plovila je izredno enostaven, saj čoln tehta le 500kg, njegova dolžina 5,30m se pa bo z lahkoto prilegala različnim prikolicam. Skupno število oseb na čolnu je 6, kar pomeni, da boste svoje prijatelje lahko odpeljali na nepozabno dogodivščino. Ranieri Voyager 18S vas zagotovo en bo razočaral, če iščete plovilo te velikosti in kapacitete, hkrati pa vam bo dal odlično priložnost za zabavo, počitek ali vodne športe. Ne bo vam žal.

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU NA TEJ POVEZAVI.  

Če iščete okreten in lahek čoln, bo Ranieri Open Line Voyager 19S zagotovo prava izbira. Dogodivščine kar čakajo, da se podate na njih, pri tem pa vam bo Voyager 19S zagotovo pomagal. Kljub nekoliko krajši dolžini kot Voyager 20, pa lahko tudi ta model s svojo dolžino 5,65m sprejme do 7 ljudi. Povabite svoje prijatelje, krenite iz obale in se prepustite toku. Osnovna oprema tega modela vključuje med drugim oblazinjeno ploščad za sončenje spredaj, navigacijske luči, klop z zložljivim

naslonjalom, trup bele barve, teleskopsko lestev, ograditev iz nerjavečega jekla in mehansko krmiljenje.

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU NA TEJ POVEZAVI.   

 

LINIJA SUNDECK LINE:

Plovila Ranieri Sundeck Line so v velikosti od 5,65 m do 9,30m in se označujejo pod imenom Shadow 19-30, odvisno od dolžine plovila.

Modeli Sundeck Line imajo veliko ležalnega prostora oziroma sončne ploščadi ter manjše kabine, primerne za shrambo prtljage, vključujejo tudi manjši spalni prostor, z možnostjo vgradnega hladilnika, mini kuhinje(pri določenih modelih), ločenim prostorom za wc, ... Vsi modeli Shadow imajo kabino z drsnimi vrati na konzoli, katero je možno zakleniti.

Kabina ima tudi stransko okno za dnevno svetlobo, določeni modeli imajo tudi okno na stopu kabine. Blazine lahko poljubno izbirate med različnimi materiali kot barvnimi kombinacijami, kot tudi samo barvo trupa.

Ranieri Sundeck Line SHADOW 20 nam ponuja komfortne lastnosti čolna, kot je manjša kabina z možnostjo WC-ja, ki se skriva v sprednjem delu čolna pod zelo prostornim sprednjem ležiščem, pokritim z blazinami. V sami kabini imamo možnost vgraditve hladilnika, kjer so tudi ležišča – dovolj velika za 2-3 osebe. Zunanjost čolna je izjemno elegantna in prepredena z detajli, ki bodo očarali tudi najbolj ostro oko.

V zadnjem delu je priročna kuhinja z umivalnikom, za katero pa ni potrebno skrbeti, da nam bo zavzela prostor. Armaturna plošča je zelo pregledna, pred njo pa se nahaja zatemnjeno vetrobransko steklo, ki ščiti krmarja, prav tako pa dela senco vgrajenim instrumentom, ki so tako bolje vidni. Krmarska klop je udobna, z naslonjalom in omogoča sedenje krmarju in sokrmarju.

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU NA TEJ POVEZAVI.   

Sundeck Line Shadow 22 je eden manjših modelov te družine, kar je izrednega pomena pri transportu in okretnosti samega plovila, poudariti pa je potrebno, da lahko kljub temu gosti kar 9 oseb in ponuja 2 ležišči. Sama prostornost čolna je izredna kljub 6,50m dolžini.

Nanj lahko vgradite 2 motorja, tehta pa le 1200kg. Ne glede na rabo, počitek, druženje, šport, ribolov, raziskovanje, kratkočasenje ali dviganje adrenalina, Sundeck Line Shadow 22 je vreden svojega denarja. Udobna ploščad za sončenje bo zanimiva za vsa dekleta, medtem ko moški ne bodo spregledali športnega dizajna in glisiranja čez valove.

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU NA TEJ POVEZAVI.

Podjetje Ranieri International je zaslovelo že s svojimi odprtimi čolni, s kabino ali brez, sedaj pa so znani tudi po celotni liniji napihljivih čolnov s trdim dnom. To je gumenjak za vsakogar, saj ga lahko poganjate tudi z motorjem z le 40 KM. Pri izdelavi so se odločili za črno-belo kombinacijo, ki še dodatno poudari športni učinek.

Na prvi pogled je postavitev konzole na sredini precej tradicionalna, prav tako klop na premcu in sončna ploščad spredaj. Toda podroben pregled pokaže izredno funkcionalnost: zadnja klop se spremeni v jedilni del z zložljivo mizo iz krmnega sedeža, medtem ko se sprednja ploščad za sončenje spremeni v še večjo z vstavitvijo dodatne blazine med ležiščem in sredinskim sedežem. Še več, znotraj vodilne postaje je velik prostor za shranjevanje. In ko je že govora o prostoru, na tem gumenjaku ga je ogromno: pod sprednjim delom palube in zadaj pod klopjo.

Pametno zamišljene podrobnosti pa se nadaljujejo z napolnjenimi blazinami na obeh straneh klopi, ki služijo kot naslonjala za roke in ogrodje vetrobrana, ki se uporabi kot držaj na obeh straneh gumenjaka.

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU NA TEJ POVEZAVI. 

DODATNA PONUDBA

Generalni uvoznik vam tudi nudi -10% popust na vse nadaljnje servisne storitve. Da pa se odpeljete pripravljeni na vodne dogodivščine vam v primeru nakupa izvenkrmnega motorja, NULTI servis motorja opravijo GRATIS.

Po želji v vašem imenu uredijo registracijo plovila, izdelajo vam registracijsko nalepko za vaš čoln, uredijo zavarovanje in uredijo ustrezno garancijo za nakup. Poleg vsega pa si lahko tudi izberete primerno prikolico za vašega RANIER-ija.

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00. Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.moto-nautika.com.