Po odličnem odzivu s prve promocijske kampanje "Epic Week – 101 stvar ki, jih lahko počnete na Hrvaškem" bo hrvaška turistična skupnost (HTS) začela drugi krog na socialnih omrežjih. HTS ponovno vabi svoje privržence in spremljevalce, da znova ustvarijo svoje sanjske počitnice v eni izmed najlepših evropskih držav z izbiro sedmih od 200 ponujenih izkušenj!

Sodelujoči so vabljeni, da izberejo največ sedem iz nabora 200-ih aktivnosti, ki jih lahko počnejo na Hrvaškem ter tako ustvarijo svoje sanjske počitnice "Epic Week - 200 Things to Do in Croatia" na spletni strani () oblikovani posebej za to kampanjo. Sodelujoči so zadolženi za izbiro lokacij, znamenitosti, mest, hkrati pa dodajajo svoje želje, katere bi med svojim obiskom na Hrvaškem želeli doživeti in okusiti. Udeleženci, ki svoje izkušnje delijo na profilih svojih socialnih omrežjih, sodelujejo v nagradnem tekmovanju, zadnji krog pa bo sestavljen iz tistih sodelujočih, ki so za svoje objave pridobili največje število všečkov. Glavno nagrado dobi udeleženec, ki v zadnjem krogu najbolje razloži, zakaj si zasluži nagrado svojega sanjskega "Epic Week" na Hrvaškem. V prvem krogu je Ewa N., udeleženka iz Poljske, ustvarjalno in izvirno predstavila Hrvaško kot turistično destinacijo in razlog, zakaj si zasluži osvojiti nagrado – potovanje za dva.

V sklopu zmagovitega potovanja po Hrvaški sta Ewa in njen fant Nikola obiskala glavno mesto Zagreb, sledili so mu sosednja mesta na štirih rekah - Karlovec ter uživala ob svetovno znanem sončnem zahodu  v Zadru. Med naravnimi lepotami, po katerih je Hrvaška zelo znana po svetu, sta zmagovalka in njen fant obiskala veličastne nacionalne parke Plitvička jezera, Krka in Kornate. Prav tako sta uživala tudi v hrvaških adrenalinskih aktivnostih, kot so potapljanje in zip-line v Omišu. Zadovoljna z njunim »Epic Week-om« Vas Eva in Nikola vabita, da sledite "Hrvaška polna življenja" na socialnih omrežjih in sodelujete v drugem krogu nagradnega natečaja "Epic Week in Croatia", ki se je začel 25. avgusta! Poiščite objave in oglase in se pripravite na zmago svojega "Epic Week" na Hrvaškem tako, da nas spremljate na Facebooku, @Croatia.hr!