Moto-Nautika svetuje - slabo vzdrževanje lahko pripelje do resnih okvar vašega izvenkrmnega motorja sredi sezone, ko je le ta najbolj obremenjen. Jesenski servisi so zato še toliko bolj pomembni oziroma nujni za dobro delovanje vašega plovila, saj s tem preprečite rjavenje in korozijo na motorju. Podjetje Moto-Nautika iz Miklavža vam nudi kvalitetne in hitre servise plovil različnih znamk. Namesto vas bodo poskrbeli za vaš čoln in ga pripravili na zimovanje že od 36 € naprej.

Plovilo je po sezoni potrebno temeljito očistiti in pripraviti na zimovanje, saj nam to zelo olajša pripravo plovila na naslednjo sezono. Poskreti je potrebno za boljše vzdrževanje materialov, kar je še posebej pomembno pri napihljivih čolnih, kjer je pravilno vzdrževanje gume še kako pomembno za daljšo življenjsko dobo plovila. Ne smemo pozabiti na zaščitne premaze, ki ščitijo vaš čoln pred zunanjimi vplivi in ga temeljito očistijo. Priporočamo čistila in premaze znamke Yachticon, ki temeljito očistijo trdovratno umazanijo, črne črte od dežja, olja, alge in ščitijo pred vremenskimi vplivi ter umazanijo.

Za več informacij vabljeni na njihovo spletno stran www.motomoto-nautika.com ali v največji prodajno-servisni center center na Štajerskem (Ptujska c.63, Miklavž pri MB).