Zagrebški sejem nautike je najbolj obiskan in najbolj posloven navtični sejem, ki že tradicionalno združuje vse najpomembnejše ladjedelnice in njihove nove modele plovil.

V hali 8A, se je tudi letos predstavilo slovensko podjetje Moto-Nautika, z razstavljenimi plovili ladjedelnic GRAND gumenjaki in italijanskih plovil RANIERI International.

Premiere G850, G420 in NEXT-a 240

Vse tri napovedane premiere so uspešno prestale zagrebški sejemski krst. Na skrajno levi strani razstavnega prostora se je obiskovalcem predstavil GRANDOV orjak, Golden line G850, medtem ko je ponos RANIERI-ja - popolna novost v letu 2018 - NEXT 240 SH, pozdravljal obiskovalcem pri samem vhodu v halo 8A. V sami sredini razstavnega prostora razstavljavca Moto-Nautika, pa je premiersko skupino dopolnjeval novinec v GRAND Golden liniji - G420. Vse tri premiere in foto utrinke iz sejma, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

POSEBNA SEJEMSKA PONUDBA

Vsak navtični sejem je seveda namenjen ljubiteljem navtike, da si pred prihajajočo sezono ogledajo novosti v navtičnem svetu in seveda ponudijo čas, ko je lahko nakup novega plovila zelo ugoden.
Tudi zagrebški sejem navtike 2018 ni izjema, zato so pri slovenskem podjetju podaljšali sejemsko ponudbo plovil in izvenkrmnih motorjev še za dodaten teden, oziroma do 3.3.2018!

Vsa plovila na zalogi in ponudbo si lahko ogledate na povezavi: ZALOGA PLOVIL NAD 3m

Vsa ponudba plovil in izvenrkmnih motorjev na tej povezavi. 

V kolikor želite prejeti ponudbo za izbrano plovilo ali izvenkrmni motor, izpolnite hitri povpraševalni obrazec: TUKAJ

Več na: www.moto-nautika.com