Ranieri International Next 240 SH

Navtični sejem v Beogradu bo drugi teden odprl svoja vrata že 40. leto zapored, kar pomeni, da če je le mogoče, se zapeljete v srbsko prestolnico in obenem obiščete sejmišče.

Mednarodna razstava navtike, ostaja s svojo dolgoletno tradicijo in predstavlja lepo priložnost za pregled aktualne navtične ponudbe v regiji, ponuja atraktivne predstavitve novih navtičnih dosežkov na Jadranu in za mnoge obiskovalce pomeni priložnost za ogled plovila pred odločitvijo o nakupu.

Med letošnjimi razstavljavci bo ponovno tudi podjetje iz štajerskega dela Slovenije - Moto Nautika, ki se bo predstavila z gumenjaki kanadskega proizvajalca GRAND in italijansko eleganco plastičnih plovil in gumenjakov RANIERI. Prireditev ostaja zvesta svoji dosedanji lokaciji (spodaj zemljevid) in bo potekala v dneh med 3. in 7. aprilom 2018.

Številni razstavljavci se bodo predstavili kar v petih halah, del pa bo potekal pred samimi halami na odprtem prostoru sejmišča.

LETOŠNJI PREMIERI GRAND in RANIERI

Ranieri International Next 240 SH

skoraj 8 metrov

 

Grand Boats Golden Line G850

Ustvarjen za en ali dva motorja, Next 240 SH združuje najboljše stilske prednosti obeh predhodnikov in reinterpretira njuno obliko v krajši različici, zaradi česar smo prepričani, da bo čoln izredno dostopen Next model, tudi finančno gledano.   Golden Line G850 je plovilo za vse, ki želijo atraktiven, edinstven in moderen dizajn in ki iščejo sodoben dizajn ter vrhunsko raven ergonomije. Izjemna plovnost in ogromen rezervoar (300l) ter ogromno število dodatnih elementov, naredijo gumenjak G850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja.
Ranieri International Next 240 SH   Grand Boats Golden Line G850