Karnic boats, As-Boats

Plovila Karnic so izdelana na Cipru v ladjedelnici, ki jo odlikujejo visoka kakovost gradnje in odlične plovne lastnosti njihovih plovil. Poseben poudarek je posvečen visokoučinkoviti obliki trupa, kjer ima vsaka linija trupa točno določen namen in se odraža v odličnih plovnih lastnostih tako v mirnih kot zahtevnejših razmerah. Posebna pozornost je posvečena videzu, ergonomiji in razporeditvi prostora, vse to pa uspejo skombinirati v zelo dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

Paleto plovil Karnic sestavlja 16 plovil od razmeroma preprostih manjših čolnov, dolžine nekaj manj kot 5 m, do več kot 10 m dolgih čolnov, s kompletno opremljeno kabino za družinska križarjenja.

 

Karnic boats, As-Boats

Linija plovil SMART

Najpreprostejša je linija čolnov SMART, ki ju sestavljata SMART1-48 in SMART 1-55, dolžine 4,90 m, na katerega je mogoče namestiti motor z močjo do 70 KM, oz. dolžine 5,55 m z motorjem do 115 KM. Plovili odlikuje modularen dizajn z več kot 100 možnimi kombinacijami prostora, širok in prostoren premčni del ter zelo velika površina v kokpitu.

Oba modela v liniji SMART sta namenjena dnevnim izletom na bližnjo plažo, primerna pa sta tudi za ribolov in vodne športe.

 

Karnic boats, As-Boats

Linija plovil s sredinsko konzolo

Linijo čolnov s centralno konzolo (CENTRAL SONSOLE) sestavljajo štirje čolni: 1851, SL601, SL651 in SL701, dolžine med 5,65 in 7,85 m. Na najmanjšega izmed njih je mogoče namestiti motor z močjo do 115 KM, sprejme pa lahko do šest oseb. Na največjega izmed njih, SL701, je mogoče namestiti motor do 250 KM, sprejme pa lahko do devet oseb. Vse odlikuje modularen dizajn in prostornost. Pri vseh se sedeži na premčnem prostoru lahko spremenijo v ležalno ploščad, predviden pa je tudi prostor za kemični WC.

 

Plovila s prostorno sončno ploščadjo

Karnic boats, As-Boats

Naslednja skupina, SUNDECK, kot že ime pove, ima na premčnem delu veliko ležalno ploščad, poudarek pa je na udobnosti in fleksibilnosti postavitve. V to skupino sodijo plovila SL602, SL652 in SL702 Mk2, dolžine med 6,70 in 7,80 m, na katere je mogoče namestiti motorje z močjo med 175 in 250 KM. Plovila so namenjena za dnevne izlete do bližnjih in tudi nekoliko oddaljenih plaž ter krajša križarjenja. Plovila so namenjena za dnevne izlete do bližnjih in tudi nekoliko oddaljenih plaž ter krajša križarjenja. Vsa plovila iz serije ponujajo možnost prenočevanja. Kabine so skrite pod velike sončne ploščadi, ki v notranjosti zagotavljajo veliko prostora. Izjemno ergonomsko oblikovani krmni deli plovila omogočajo različno postavitev krmne klopi, ki lahko služi kot sedež za udobno plovbo, sedežna garnitura z mizo za obedovanje ali manjša sončna ploščad.  

 

Karnic boats, As-Boats

Plovila s kabino 

Sledi skupina štirih čolnov s kabino, CABIN CRUISER; SL600, 22SR, CS700 in SL800, v katerih je prostora za spanje za 2 do 4 odrasle osebe. SL800, dolžine 9,2 m, ima možnost namestitve dveh motorjev z močjo do 250 KM, opremljen pa je tudi z ladijskim WC-jem, hladilnikom in bojlerjem. Na najmanjšem izmed plovil v seriji bosta udobno prespali dve osebi, največji model pa lahko prenoči tudi štiri odrasle osebe.

 

Plovila z zaprto krmarnico

Karnic boats, As-Boats

Modela 2255 Storm in 2455 Storm sodita v linijo plovil CLOSED COCKPIT, dolžine malo čez 7 metrov, z možnostjo namestitve motorja do 250 KM, namenjeni zahtevnejšim razmeram na morju. V kabini je prostor za spanje 2 oseb, opremljena pa sta tudi z mini kuhinjo.  Nad tema dvema modeloma se bodo navdušili tisti, ki si ne želijo problemov s tesnjenjem cerad, tisti, ki radi plovilo uporabljate tudi izvem poletne sezone in nedvomno vsi ribiči, ki dneve in noči prebijejo na morju. 

 

Serija Cruiser - prava mala jahta

Karnic boats, As-Boats

Največje plovilo iz ladjedelnice KARNIC, 2965, je za zdaj edini predstavnik linije CRUISER, dolžine 10,30 m. V njem je prostora za spanje petih odraslih oseb, ponuja možnost namestitve dveh motorjev moči do 225 KM. Notranjost je kompletno in udobno opremljena tudi za daljša bivanja. 

Cruiser 295 ima vse kar potrebuje par ali družina na morju. Trdo streho, ki se po potrebi lahko odpre, veliko sončno ploščad na premcu, ogromno prostora na krmi, ki si ga lahko uredimo glede na potrebe in želje, prostorno kopalnico, lastniško kabino z otočno posteljo, dvojnim ležiščem v krmi, številnimi omarami za shranjevanje, kuhinjo in obedovalnico na krovu in še bi lahko naštevali. Zaradi zaprtega salona na krmi, lahko jahto uporabljate v slabih vremenskih razmerah, kot tudi v poznih jesenskih, zimskih ali zgodnjih pomladnih obdobjih.

Proizvodnja plovil

 Več o plovilih Karnic pri uvozniku plovil za Slovenijo As-Boats d.o.o., tel.: +386 (0)2 608 41 41